0

Eizo

Eizo er en av de mest respekterte skjermprodusentene på markedet. De er kjent for å produsere solide skjermer av god kvalitet, først og fremst for profesjonelle, og i senere tid også for nybegynnere som ønsker en skjerm de kan stole på.

Eizo er det japanske ordet for «image». Eizo ble grunnlagt i Japan på 1960-tallet, og er produktene deres er tilgjengelige i over 90 land. De er blant verdens ledende innen utvikling av high-end skjermløsninger.

Eizo sitt slagord er «WYSIWYG», «What you see is what you get”. Deres mål er at det du ser når du jobber på en Eizo-skjerm, er hva du kan forvente når du ser det skrevet ut på et papir, eller ser bildene i en vide, uansett mottakers skjerm. Dette gjør det lettere for deg som jobber med foto og/eller video å vite hvordan sluttproduktet ditt vil se ut hos andre.

Vi vil anbefale deg å velge en skjerm rettet mot videoredigering om det er primært det du skal jobbe med, og en skjerm rettet mot fotoredigering om det er primært det du skal jobbe med. Vi vil også anbefale deg å kalibrere skjermen din både fra først stund, og ved jevne mellomrom, slik at produktet yter sitt beste innen korrekt fargegjengivning blant annet.  

Vi har tilgang på alle produkter fra Eizo, og på denne siden ser du et utvalg fra vårt sortiment. Du finner flere av produktene fra Eizo på nettsiden vår ved å søke på produsenten i søkefeltet. Er det et produkt du ikke finner, så ta kontakt med vår Pro-avdeling for mer informasjon.

Se alle Eizo produkter

Under ser du utvalgte Eizo-produkter fra vårt sortement. Finner du ikke produktet du er på jakt etter, ta kontakt med vår PRO-avdeling.

Support Senter

Her finner du de siste programvareoppdateringene, bruksanvisninger og all slags nyttig informasjon.
Trenger du hjelp fra en av våre rådgiver på Eizo, ta kontakt på 46 46 24 24.

Gå til Eizo sitt supportsenter →

Aktuelt fra Eizo

Få med deg de siste artiklene fra Eizo. Her vil du finne alt fra nyheter til informasjon om firmware-oppdateringer.

0

Hvilken Eizo-skjerm skal du velge?

Se enkelt hva som skiller de forskjellige skjermene og finn den som passer deg best.

Les mer

Kanskje du også er interessert i

Nyheter fra ProVideo

0

Få med deg Lyd-, lys-og bildemessen

15.-17. mars i Telenor Arena
Foto.no deltar som utstiller i årets LLB-messe, og vi håper å se deg der.

Les mer
0

Foto.no er nå Sachtler-partner

Foto.no har etablert et samarbeid med distributøren Videndum, og med dette utvider vi vårt produktsortiment.

Les mer
0

ProVideo

Foto.no tilbyr produkter for den profesjonelle videobransjen. 

Les mer
0

IBC 2022

Foto.no har tatt pulsen på produktnyhetene.

Les mer