0

Industrielle droner

Droner har på få år blitt en nødvendighet for en rekke bransjer.

Norsk næringsliv er i rask utvikling med hensyn til bruk av droner og de mulighetene som har åpnet seg.

FOTO.NO har flere ulike droner for industriell bruk. Alle våre droner har kamera og går derfor inn under åpen klasse, og du må registrere deg, merke og ha godkjent forsikring for dronen før flyvning.

Vi ser på ulike bransjer og hvordan droner kan gjøre arbeidshverdagen litt enklere eller mer effektiv.

Bygg og anlegg
Behovet for rapportering, loggføring og mapping i komplekse miljøer stiller store krav til dokumentasjon fra leverandører og underleverandører. FOTO.NO har droner spesialtilpasset for ulike behov. Har du behov for å dokumentere prosjektet med timelapse-bilder, har vi en rekke løsninger til det også.

Energiindustrien
Behovet for sikker og rask inspeksjon for vedlikehold i kraftindustrien er helt avgjørende for å avdekke feil og mangler. FOTO.NO leverer droner for inspeksjon med ulike kamera for god visuell fremstilling i mørke såvel som på dagtid.

Landbruk
Behovet for å inspisere åkre knyttet til vekst og vanning gir bønder muligheter for å dokumentere behov for drift og innkjøp i næringen. Behovet for å overvåke dyr har også blitt mer og mer vanlig ved hjelp av droner. FOTO.NO har droner spesieltilpasset landbruk.

Media
Portable droner gir presse og filmskapere muligheten til å fange unikt og fengende innhold fra kreative prosjekter og locations. 

Samfunnssikkerhet
Det er en stor fordel at innsatsledere fra brann, helse og politi kan dirigere redningsoperasjoner ved hjelp av bilder og direkte strømmming (streaming) fra luften. På den måten kan redningsoppdrag og respons gå raskere og og det kan bli enklere å få oversikt over nødsituasjoner. FOTO.NO leverer flere droner til dette formålet.

Fiske og havbruk
Den marine næringen har nå sett muligheter for å dokumentere havbruksanlegg på en raskere og mer trygg måte uten bruk av dykkere. Mange ulike oppgaver kan løses ved hjelp av undervannsdroner (ROV). Behovet for å komme til på ellers utilgjengelige plasser og muligheter for å plukke opp redskaper som er mistet på havbunnen er i mange tilfeller helt avgjørende. FOTO.NO har undervannsdroner som dekker slike behov.

Ta kontakt med oss på tlf. 46 46 24 24 eller på info@foto.no for å se hvilke muligheter som er tilgjengelig for å gjøre arbeidshverdagen tryggere og enklere.

Profesjonelle droner

10 989,-
Varenr138436
12 995,-
Varenr136920

Enterprisedroner

Undervannsdroner

Du er kanskje også interessert i

Inspirasjon og kunnskapsartikler

0

Hvilken drone bør du velge?

Det finnes mange droner på markedet og her får du en oversikt.

Les mer
0

Vi tester DJI Mini 3 Pro

Vi tok en tur med DJI Mini 3 Pro på Ekeberg i Oslo.

Les mer
0

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro veier kun 249 gram.

Les mer
0

Landskap med drone

Naturfotograf Jørn Areklett Omre tar landskapsbilder i fugleperspektiv.

Les mer
0

Huskeliste før du skal fly drone

Det er flere ting som kan være greit å ha gjort i forkant av en dronetur.

Les mer
0

Industrielle droner

Droner har på få år blitt en nødvendighet for en rekke bransjer.

Les mer