0

Få god lyd til ditt systemkamera

Slik bygger du enkelt ett godt lydsystem til kameraet ditt med Røde Wireless Go.

Alt du trenger er f.eks. en mikrofon festet på Rødes mikrofonholder enten rett på kameraet eller på en monteringsskinne - slik at du også kan bruke Wireless Go, og trådløst mygge opp et intervjuobjekt. Her er produktene du trenger for å sikre god lyd når du filmer med ditt systemkamera.

Det du trenger er:

  • En måte å feste mikrofon og mottaker på kameraet ditt
  • En mikrofon på kameraet
  • Ett trådløst system - Røde Wireless Go
  • En mygg

 

Montering på kamera

Dobbelblitssko - for både wireless Go og mikrofon på kameraet

Røde DCS-1 er en dobbel cold shoe for montering av to mikrofoner eller tilbehør på en enhet med blitssko. Konstruert av lett aluminium, den er solid og diskret og er kompatibel med alle RØDE-produkter som har blitsskofeste. Den inkluderer også kabelhåndteringsspor for utvalgte RØDE-lydkabler.

Når den er paret med SC11, gir den en ryddig, strømlinjeformet løsning for å koble to mikrofoner til et enkelt DSLR-stil kamera eller opptaksenhet, for eksempel to Wireless GO-mottakere, eller en trådløs mottaker og en VideoMic.

Splitterkabel - for både wireless Go og mikrofon på kameraet

Røde SC11 er en TRS-splitterkabel for tilkobling av to mono-utganger til en enkelt stereoinngang. Det er spesielt godt egnet for å koble to mikrofoner til et enkelt DSLR-kamera, for eksempel to trådløse GO-mottakere, eller en trådløs mottaker og en VideoMic.

Mikrofonholdere

Vær oppmerksom på at noen mikrofoner har mikrofonholder inkludert - dette gjelder dog ikke alle.

Mikrofoner

Røde Wireless Go

Røde wireless go kan brukes som mikrofon -  det følger ikke med egen mygg. En egnet mygg vil ofte være og foretrekke slik at den kan skjules litt enklere.

 

 

Du kan selvfølgelig også bruke to Wireless Go for dedikert lyd fra hver av dine "filmstjerner"

Mygger