Cinema-kamera og optikk

Foto.no er opptatt av å tilby et bredt utvalg av produkter for den profesjonelle videobransjen, så vel som for den profesjonelle fotografen og entusiastene.

Innen profesjonelle Cinema-kameraer tilbyr produkter fra RED Digital Cinema, Blackmagic Design, Panasonic, Canon og Sony. Innen cinema-optikk tilbyr vi CINE-linser fra blant annet Sigma, Carl Zeiss, DZO, Fujinon og Canon.

Vi jobber jevnlig med å pleie våre bånd med de største produsentene av profesjonelt utstyr, og vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og løsningene ved å delta på de største internasjonale utstyrsmessene (slik som IBC og NAB).

Vi har et B2B-team som består av fagspesialister innen både lydteknikk, lys, broadcast, optikk, studioløsninger, og mye mer. Vi jobber daglig med å sette opp løsninger for kundene våre, innen alt fra rigger til cinemakameraer, til enklere vloggepakker, til de mest high-end broadcast- og studioløsninger.

Er det et produkt du ikke finner på nettsiden vår, så ta kontakt med vår PRO-avdeling for mer informasjon. Det kan være mer vi har tilgang på enn vi har synliggjort på våre nettsider.