215652 215652 215652 215652

Sony ECM-LV1 Stereo Lavalier Mikrofon

Mygg Mikrofon

437,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
2 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

12 186,-
Varenr155871
Bestilt, ukjent leveringstid
59,-
Varenr144862
På lager
15+

Sony ECM-LV1 er en allsidig stereo lavaliermikrofon som kan kobles til en rekke ulike enheter og brukes i mange ulike situasjoner. Med sitt kompakte og diskrete design kan den plasseres nær talerens munn og gi lydopptak av høy kvalitet.

  • Stereolyd av høy kvalitet med pickup i flere retninger
  • Ekstern mikrofoninngang til PC-er, taleopptakere og andre enheter
  • Kompakt og diskret med 360-graders roterbar klemme for fleksibel bruk
  • Leveres med vindskjerm for å redusere vindstøy under opptak utendørs
  • Batterifritt design med strømtilførsel via ledning


Den allsidige mikrofonen

Digital lyd av høy kvalitet med en diskré utforming

ECM-LV1 er en allsidig mikrofon som passer til en rekke situasjoner og bruksområder. Den fungerer med mange forskjellige elektroniske enheter og er laget for å være diskré, slik at den kan plasseres i nærheten av munnen for optimal lydinnhenting.

Klar stereolyd

Med ECM-LV1 trenger du ikke bekymre deg for retningsbestemt mikrofonplassering. Den flerrettede mikrofonkapselen i hjertet av ECM-LV1 sørger for klar lyd av høy kvalitet fra alle retninger.

Klar til bruk med en rekke enheter

I tillegg til kameraer og videokameraer kan ECM-LV1 brukes med en rekke andre elektroniske enheter. Den fungerer med enheter utstyrt med en ekstern mikrofoninngang, som PC-er og digitale taleopptakere.

Fleksibel plassering med en 360-graders klemme

Den fleksible, roterende klemmen lar deg feste mikrofonen slik du ønsker. Det muliggjør enhver retning fra horisontalt, på slips eller jakkeslag, til vertikalt for festing på lomme.

Enkel, diskré utforming

Med en størrelse på bare 32 mm i lengde og 11 mm i diameter er ECM-LV1 enkel i utforming samtidig som den er svært mobil. Den er laget for å være nesten usynlig når den festes, slik at den kan være nyttig i en rekke forskjellige opptakssituasjoner.

Vindskjerm som reduserer vindstøy under utendørsopptak

ECM-LV1 leveres med en vindskjerm som er laget for å redusere både vindstøy og pustelyder. Resultatet er tydelig og stabilt lydopptak, selv ved opptak utendørs på en vindfull dag.

Opptak uten batteri

Når ECM-LV1 brukes med utstyr som leverer strøm, kan den kjøre på strøm som leveres av mikrofonkontakten, slik at den kan brukes uten batteri.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mygg


Produsentens varenrECMLV1.SYU