Canon 10X30 IS II Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator Canon 10X30 IS II Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator Canon 10X30 IS II Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator Canon 10X30 IS II Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator Canon 10X30 IS II Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator

Canon 10X30 IS II Binoculars

Kikkert med innebygd bildestabilisator

6 766,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Årets beste Canontilbud

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt canonutstyr.

0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon 10x30 IS II er en kikkert med 10x forstørrelse og bildestabilisator som passer perfekt til reiser, fuglekikking og sport.

Egenskaper

  • Kom 10x nærmere motiver på avstand, uansett hvor du drar
  • Svært stødig avbildning takket være en kraftig optisk bildestabilisator
  • Presis Canon-optikk som gir høy oppløsning og nøyaktig fargegjengivelse
  • Godt balansert design med gummiutførelse gjør kikkerten robust og komfortabel
  • Ideell til fuglekikking, reiser og sport

10x nærmere

Den er enkel å bære med seg uansett hvor du drar, og passer derfor ideelt til reiser, fuglekikking og en rekke sportsbegivenheter. Denne kompakte, lette og praktiske kikkerten tar deg 10x nærmere motiver på avstand, og viser motivet med en utrolig klarhet.

Kraftig optisk bildestabilisatoren

En kraftig optisk bildestabilisator veier raskt og nøyaktig opp for mange ulike typer risting og bevegelse. Den veier også opp for risting mens du panorerer for å følge motivet eller mens du sitter i et kjøretøy i bevegelse. Takket være kraftig redusert strømforbruk kan du bruke kikkerten kontinuerlig i 9 timer med ett sett batterier. 

Canon-optikk i høy oppløsning

Canons presise optikk gir utmerket kvalitet med høy oppløsning og lite bildeforvrengning. Optikken har samme Super Spectra-belegg som i Canons anerkjente EF-objektivserie, og gir deg en avbildning med klar, høy kontrast med nøyaktig fargegjengivelse, samtidig som den eliminerer uønskede interne refleksjoner som forårsaker dobbeltkonturer og lysskjær. 

Synsfelt fra kant til kant

Takket være feltrettelsesoptikk og Porro II-prismer får du et flott synsfelt med en klar, flat avbildning med lite forvrengning helt ut til kantene. Du kan se hele synsfeltet komfortabelt med den lange øyestøtten på 14,5 mm – ideelt for deg som bruker briller.

Utviklet for brukervennlighet, komfort og robusthet

Utformet med førsteklasses grep og utførelse, med stor øyemuslinger i gummi som gir en komfortabel og velbalansert avbildning. Bildestabilisatorknappen er hendig plassert og den jevne fokusringen gir deg fingerspisskontroll med begge hender. Kikkerten er også laget av materialer som ikke reflekterer, slik at du unngår å forstyrre fugler og andre dyr.

Produktinformasjon

Bildestabilisator Ja
Forstørrelse 10x
Hovedkategori Optikk
Lysstyrke 30
Nærgrense meter 4,2
Produktkategori Kikkert
Produkttype Kikkerter
Produsent Canon
Synsfelt på 1000m 105
Type Håndholdt
Utgangspupill mm 3
Vanntett Nei


Produsentens varenr9525B005
290