Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon Kompakt Bluetooth Mikrofon

Sony ECM-W2BT Wireless BT Mikrofon

Kompakt Bluetooth Mikrofon

2 995,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
6 stk. Leverandørlager
0

Vloggekamera med fullformat

Sony ZV-E1 er rettet mot brukere som vil ha den høyeste kvaliteten og den enkleste bruken.

0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Forbedre opptakskvaliteten og få større allsidighet med Sony ECM-W2BT, et trådløst mikrofonoppsett som passer perfekt til vlogging. Du kan stole på klar, bekymringsfri lydinnhenting uten å tenke på omgivelseslyd eller mikrofonretning, takket være den trådløse konfigurasjonen og den flerrettede utformingen som er optimalisert for å innhente menneskestemmer fra alle vinkler.

  • En trådløs mikrofon som er perfekt for vlogging
  • Kompatibel med skoen for flere grensesnitt (MI-sko) for lyd av høy kvalitet med lite støy
  • Opptak med både mottaker og sender for enkle opptak av intervjuobjekt og kameraoperatør uten ekstra utstyr
  • Pålitelig tilkobling selv i travle områder
  • Få opptil ni timers trådløs tilkobling med innebygd batteri og strømforsyning fra kameraet


Den perfekte trådløse mikrofonen for vlogging

Få god lyd i vlogger og intervjuer med den trådløse ECM-W2BT. Ettersom den er trådløs, muliggjør den bekymringsfrie opptak og leverer klar lyd i forskjellige omgivelser, uten at du trenger å bekymre deg for retningen til eller avstanden fra mikrofonen.

Klar lydinnhenting fra alle retninger

ECM-W2BT kan plasseres i nærheten av munnen til den som snakker med en klemme. Den flerrettede mikrofonkapselen bidrar også til å innhente stemmen din uansett hvor den kommer fra, så du trenger ikke bekymre deg for hvilken vei enheten peker.

Effektiv støydemping under lydoverføring

I motsetning til vanlig analog lydoverføring trenger du ikke bekymre deg for forstyrrelser i kabelsignalet. Bare par ECM-W2BT med et kamera fra Sony som støtter et digitalt lydgrensesnitt via skoen for flere grensesnitt (MI) for klar digital lyd med lite støy.

 

 

Enkel lydoptimalisering av alle kilder

En attenuatorfunksjon gjør at du enkelt kan justere opptaksnivåer etter kilden. Bare trykk på en bryter for å redusere svært høye lyder eller forsterk svake lyder for å få optimaliserte lydnivåer.

Klar lyd selv i vind

Enheten leveres med en vindskjerm for komfortable opptak utendørs. Bare fest vindskjermen til mikrofonen, så reduserer den vind- og pustestøy effektivt for klar og stabil lyd, selv når du tar opp utendørs på en vindfull dag.

Stabil overføring mellom mikrofon og mottaker

Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth®-kodek brukes til overføring mellom mikrofonen og mottakerenhetene, noe som sikrer liten forsinkelse og god lydkvalitet. Da unngår du å måtte ta opp lyd på nytt på grunn av forstyrrelser, og den begrensede forsinkelsen gjør at lydsporet matcher videobildene på en bedre måte. 

Stabile lydopptak

Takket være en kapasitet som er dobbelt så stor som med vanlige oppsett, reduserer den forbedrede trådløse tilkoblingen risikoen for forstyrrelser i lydstrømmen, selv i travle områder med mye trådløs aktivitet. På et sted med god sikt uten hindringer er kommunikasjon mulig fra opptil 200 meter, noe som muliggjør større fleksibilitet for oppsett av kamera og lyd.

Lang batterilevetid for lengre opptak

Du trenger ikke bekymre deg for batterilevetiden, selv under lange utendørsopptak, takket være den lange batterilevetiden til ECM-W2BT. Når den pares med kamera som støtter strømforsyning via en MI-sko, kan du gjøre opptak i opptil ni timer trådløst.

Konstruksjonen tåler støv og fuktighet

Med et fuktighets- og støvbestandig design er ECM-W2BT klar for komfortable opptak utendørs. Komponentene består av værsikre sømmer og portdeksler som øker støv- og fuktbestandigheten.

Støtte for opptak med to personer

Når du filmer i et oppsett med to personer (person foran kamera og person som betjener kameraet), kan du fortsatt bruke ECM-W2BT til lydopptaket. I tillegg til hovedmikrofonen er det også en intern mikrofon i mottakeren, slik at du kan ta opp både kameraoperatøren og intervjuobjektet.

Selv opptak med flere personer håndteres enkelt

Plasser mikrofonen på et sentralt sted ved å bruke etuiet som fulgte med enheten som mikrofonstativ. Den flerrettede mikrofonen fanger opp lyd fra alle, selv under opptak med flere personer.

Kan utvides med 3,5 mm stereominikontakt

Gi vloggingen din et profesjonelt preg med et mer realistisk lydspor. Mikrofonen kan utvides via 3,5 mm stereominikontakten på senderen, og ECM-LV1 kan kobles til for stereolyd av høy kvalitet.

Fleksibel tilkobling

I tillegg til enkel tilkobling til kameraer fra Sony med en MI-sko kan ECM-W2BT også brukes samen med en rekke andre kameraer og utstyr. En 3,5 mm stereominikontakt lar deg koble mottakeren til andre kameraer, PC-er, digitale taleopptakere eller andre enheter med en analog lydinngang.

Passer perfekt til mikrofonen ECM-LV1

Den helsvarte, enkle og diskré utformingen av ECM-LV1 legger til rette for lydopptak uten distraksjoner. Enheten kan brukes på alle typer klær. Klemmen kan roteres 360 grader, noe som gjør at den kan plasseres hvor som helst på klærne.

Kompakt og lett utforming for mobilitet

ECM-W2BT har lav vekt og er enkel å ta med seg, noe som gir førsteklasses mobilitet ved utendørsopptak. Mikrofonenheten veier bare 27 gram, mens mottakeren veier 28 gram, så de tynger deg ikke ned under opptaket. 

Enkelt, kabelfritt oppsett for bekymringsfrie opptak

Med et kamera fra Sony med en MI-sko kan du nyte kabelfritt oppsett, som fjerner bekymringer rundt plagsomme kabler og uforutsette frakoblinger. Det digitale grensesnittet som er tilgjengelig på kompatible kameraer, sørger for digital lyd av høy kvalitet.

Lydinnhentingsmoduser som enkelt kan justeres

Med en bryter på mottakeren kan du velge blant tre tilgjengelige innhentingsmoduser – bare mikrofon, bare mottaker eller en blanding av både mikrofon og mottaker.

Beskyttelse mot opptaksfeil

ECM-W2BT har tydelige indikatorlamper på mottakeren for ro i sjelen under opptak. En LINK-lampe viser statusen på kommunikasjonen mellom mikrofonen og mottakeren, mens en POWER-lampe viser gjenværende batteritid.

Skapt for bærbarhet

Det beskyttende etuiet som følger med ECM-W2BT, kan brukes til å bære mottakeren og mikrofonen sammen som én enhet. Etuiet er laget for å gjøre det enkelt å bruke mottakeren og mikrofonen sammen, og det fungerer også som en praktisk oppbevaringsenhet når du ønsker å ta med deg ECM-W2BT.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mygg


Produsentens varenrECMW2BT.CE7
215664