499655 499655 499655 499655 499655 499655 499655 499655

Fujifilm X-H2 Kamerahus

40.2 MP

23 346,-
Bestilt, ukjent leveringstid
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

FUJIFILM X-H2 har den høyeste bildekvalitet i X-seriens historie, med en stillbildeoppløsning på hele 40.2MP og internt videoopptak i 8K med Apple ProRec-codec. X-H2 deler flere funksjoner med den tidligere lanserte X-H2S slik som det robuste kamerahuset i magnesium, fem-akslet bildestabilisering som kompenserer opp til syv trinn, kortspor for CFexpress og motivgjenkjennelsesfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi. Begge kameraene kan suppleres med det nye vertikalgrepet FT-XH som muliggjør overføring av bilder i sanntid, takket være støtte for FTP-overføring over Ethernet eller Wi-Fi, og ekstern opptaksfunksjon via kablet LAN.

Nye FUJIFILM X-H2 blir, sammen med X-H2S, den andre flaggskipsmodellen i femte generasjon X-Series. X-H2S utmerker seg når det kommer til å fange de aller raskeste, bevegelige motiver, mens X-H2, med sin høye oppløsning, leverer eksepsjonell bildekvalitet som overskrider den tidligere kvalitetsgrensen for APS-C formatet. Til sammen dekker de to modellene de forskjellige fotografiske behov for en mengde ulike motiver, fotograferingsstiler, og situasjoner som innebærer både stillbilder og video.

Høyoppløselig bildesensor med flere nye funksjoner
Den nye bakbelyste 40.2MP-sensoren X-TransTM CMOS 5 HR, og den raske X-Prosessor 5 gir den nye X-H2 den høyeste bildekvaliteten noensinne for X-serien. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir et lavt støynivå til tross for det høye pikselantall, og en ny pikselstruktur for effektivt å få inn en større mengde lys, hvilket muliggjør ISO125 som standardfølsomhet. Eksponeringstiden er også mulig å kontrollere med en større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, hvilket har forbedret den raskeste elektroniske lukkertiden med 2,5 trinn fra den foregående 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukerne mulighet til å fotografere med den største blenderåpningen, selv under fotograferingsforhold med ekstremt sterkt lys.

X-H2 blir det første kameraet i X-Serien med funksjonen Pixel Shift Multi-Shot, hvor kameraets bildestabilisering (IBIS) anvendes til å forskyve bildesensoren og ta totalt 20 bilder som senere kan generere et bilde på ca. 160 MP, med den dedikerte programvaren «Pixel Shift Combiner». Pixel Shift Multi-Shot funksjonen fanger RGB-pikselinformasjon nøyaktig i de røde, grønne og blå pikslene individuelt, hvilket gir den høyest mulige fargereproduksjon selv i de minste detaljer.

 

 

Raskere, mer intelligent, og nøyaktigere autofokus
Den nye høyoppløselige sensoren har et større antall fasedeteksjonspiksler sammenlignet med tidligere modeller, noe som resulterer i en mer nøyaktig autofokus for motiver med en fin tekstur ved eksempelvis landskaps- og portrettfotografering. X-Prosessor 5 har dobbelt så høy bearbeidingshastighet sammenlignet med tidligere generasjon, og en ny motivgjenkjennelsesfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sparer dine motiver på imponerende vis. Den oppdager og sparer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, sykler, fly og tog. Dessuten har ansikts- og øyegjenkjenningen blitt betydelig forbedret for personer med glassøyne, eller munnbind.

X-H2 og H-H2S støtter HEIF bildeformatet som gir 10bits bildekvalitet i filer som er opptil 30% mindre enn vanlige JPEG-filer, kombinert med noen av Fujifilms populære filmsimuleringer utvider det muligheten for å levere bilder av høy kvalitet direkte fra kameraet.

4:2:2 10bits video i 8K/30P med Apple ProRes
Kameraets høyoppløselige bildesensor, og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10bits videoopptak internt i 8K/30P med støtte for en mengde ulike kodekser inklusivt Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering, og reduserer belastningen på datamaskinen ved etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. X-H2 har en ny 4K HQ-funksjon hvor det oppnås svært gode detaljer via 8K-oversampling. Kameraet har også en digital zoomfunksjon som utnytter kameraets 40.2 MP-sensor for å levere opptil 2x digital zoom med lite, eller intet tap av oppløsning i 4K, hvilket er nyttig i situasjoner hvor man har behov for en lengre brennvidde.

Nøyaktig som ved den tidligere lanserte X-H2S har X-H2 fått den nye fargegraderingsprofilen F-Log2 med et dynamisk omfang på opptil hele 13 trinn. Kameraets HDMI-inngang (i full størrelse) kan sende ut 12bits ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet opptil 8K/29.97P.

X-Prosesser 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, og i kombinasjon med kamerahusets varmeavledende struktur forlenges den maksimale opptakstiden til 160 minutter i 8K/30P. For å håndtere lengre opptak ved høye temperaturer er det også mulig kjøpe til kjøleviften «FAN-001», som enkelt monteres bak på kameraet uten noen ekstra kabler. Akkurat som for kameraets stillbildemodus kan man også dra nytte av kameraets autofokussystem med motivgjenkjennelse, og imponerende følgende autofokus for bevegelige motiver, også i opptaksmodus.

Stor, høyoppløselig søker, og imponerende stabilisering
Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelsesgrad (0,8x), en oppdateringshastighet på 120 bilder/s, samt forbedret synbarhet og mindre forvrengning ved øyebevegelser.X-H2 har en fem-akslet bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinns lengre lukkertid, hvilket gir bedre forutsetninger ved eksempelvis håndholdt videoopptak og fotografering i svakt lys. Kameraets lukker har også blitt forbedret for å kunne håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Kamerahuset har en robust og værbestandig konstruksjon, og et stort grep for å passe selv de største objektivene i systemet. Kameraet har akkurat som den tidligere lanserte modellen X-H2S et toppdisplay som fungerer utmerket under alle typer lysforhold, og tilbyr muligheten for å tilpasse informasjonen etter brukerens behov, både for stillbilde- og opptaksmodus. X-H2 har en vippbar, 3-tommer LCD-berøringsskjerm med 1,62 MP oppløsning, og mange av kameraets knapper har blitt større og i et bedre tilpasset materiale. X-H2 har syv programmerbare innstillingsmoduser (C1-C7) som kan dedikeres til enten stillbilder eller videoopptak, for rask tilgang til ofte brukte innstillinger.

X-H2 har doble minnekortspor, et CFexpress type B og et SD-kort (UHS II). For å utnytte kameraets fulle potensiale ved seriebildetagning, og videoopptak anbefales CFexpress type B.

Funksjoner:

 • Bakbelyst 40.2 megapiksel APS-C X-Trans CMOS 5 HR sensor uten optisk lavpassfilter
 • X-Prosessor 5 med dobbelt så høy bearbeidingshastighet sammenlignet med tidligere generasjon
 • Fem-akslet bildestabilisering (IBIS) med opptil syv trinns kompensasjon
 • Motivgjenkjennelse med deep learning AI-teknologi som finner og sparer dine motiver
 • 160MP Pixel Shift Multi-Shot funksjon
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede programmer, pluss et personlig tilpasset modus
 • Seriebildetagning med 20 bilder/s med elektronisk lukker og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoopptak i 8K/30P og 4K/60P, 4:2:2 10bit internt til minnekort
 • Full HD høyhastighetsvideo opptil 240p
 • Interne videoformat: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC och H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass – filmsimulering med cinematisk stil
 • HDMI utgang med mulighet for å sende ut ProRes Raw og Blackmagic Raw
 • F-Log2 fargegraderingsprofil for maksimalt dynamisk omfang, opptil 13 trinn
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videoopptak
 • Mikrofoninngang (3,5mm) og hodetelefonutgang (3,5mm)
 • Vippbar, 3-tommer LCD-berøringsskjerm med 1 620 000-punkters oppløsning
 • Elektronisk søker med 5 760 000-punkters oppløsning, 0,8x forstørrelse og høy oppdateringsfrekvens
 • Doble minnekortspor, CFexpress Typ B og SD/SDHC/SDXC med støtte for UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser fungerer både ved fotografering og videoopptak
 • Wi-Fi for trådløs bildeoverføring og Bluetooth for konstant lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Mulighet for å fjernstyre kameraet med appen FUJIFILM Camera Remote

 

 

 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 16-bit
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
 • TIFF
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.5x
Farge Sort
Fullformat Nei
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
ISO sensitivitet 125-12800
Kamerafatning Fuji X
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 40,2
Merker Fujifilm
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype CFexpress Type B
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Prosumer
Sensor Størrelse 23.5 x 15.6 mm
Sensorstørrelse APS-C
Støtsikkert Nei
Søker forstørrelse 0,8x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 24 mm
Vanntett Nei
Videooppløsning 7680x4320
Vribar skjerm Ja


Produsentens varenr16756986
11%
Peak Design Slide Black V3 Nakkerem SvartPeak Design Slide Black V3 Nakkerem Svart
789,-
889,-
Varenr113997
3
499655