Manfrotto MPMXPROA4 Monopod Ettbensstativ Maks 1,8m, 4 ledd Manfrotto MPMXPROA4 Monopod Ettbensstativ Maks 1,8m, 4 ledd Manfrotto MPMXPROA4 Monopod Ettbensstativ Maks 1,8m, 4 ledd

Manfrotto MPMXPROA4 Monopod

Ettbensstativ Maks 1,8m, 4 ledd

1 322,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Den nye 4-seksjons XPRO Monopoden er et profesjonelt ettbensstativ som er designet for å tilfredsstille fotografer som ønsker et langt stativ for å få oversikt over folkemengder, og for å oppnå et bredt spekter av fotograferingsvinkler.

Egenskaper

  • Ettbensstativ med økt høyde
  • D-formet rør sikrer stivhet og stabilitet
  • Nye benvarmere av gummi for rask og sikker bevegelse
  • Quick Power Lock-system for raskt, enkelt og pålitelig oppsett
  • Kompatibelt med Manfrottos FLUIDTECH base

Manfrotto-benrøret har arvet den perfekte kombinasjonen av stivhet og sikker låsing fra profesjonelle rackserier 190 og 055.

Dette ettbensstativet er kompatibelt med Manfrottos væskebase (MVMXPROBASE), og gjør at du kan forvandle ditt fotoettbensstativ til et profesjonelt væskesikkert videoettbensstativ. Den innovative FLUIDTECH-løsningen gir en 3D-væskedempende bevegelse på panorering, tilt og vridning, med en banebrytende teknologi basert på et sfærisk system plassert i basen for optimal mykhet. De tre uttrekkbare føttene gjør det ekstremt bærbart når de er brettet inn og gjør at ettbensstativet kan lett transporteres overalt.

MVMXPROBASE kan festes til XPRO Photo Monopod + ved å skru av foten på bunnen av stativet og kan konvertere et fotoettbensstativ til et videoettbensstativ som gir myke og jevne videoopptak. MVMXPROBASE er kompatibel med alle XPRO Photo Monopods +, bortsett fra MMXPROA3B.

MPMXPROA4 er et 4-seksjons fotoettbensstativ som når en høyde på opptil 180cm og støtter opptil 8 kg.

De nye D-formede aluminiumrørene forbedrer anti-rotasjonsmotstanden i hele rammen etter fotografens hurtige rotasjonsbevegelse. Stativet har også Quick Power Lock (QPL), hvilket sterkt låser låsen på den flate siden av benrøret, og eliminerer uønskede rykkete bevegelser.

Takket være den nye benpaddingen som gir eksepsjonelt grep, og dobble 1/4'' - 3/8'' kamerafasthetsskruer, er denne nye generasjonen monopodstativer jevnere, raskere og mer allsidig.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 56
Maks høyde på stativ (cm) 180
Materiale stativ Aluminium
Minimum høyde stativ (cm) 56
Produktkategori Ettbenstativ
Produkttype Ettbenstativ
Produsent Manfrotto
Seksjoner 4
Største belastning stativ (kg) 8
Type Ettbens fotostativ
Vekt stativ (kg) 0,75


Produsentens varenrMPMXPROA4
22552