510091 510091 510091 510091 510091 510091

Sony A7R V Kamerahus

61 MP 8K Video Fullformat

47 836,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Sony innbyttekampanje

Få opptil kr. 6 600,- ekstra i innbyttepris når du bytter inn ditt digitale systemkamera eller objektiv.

Sony lanserer den nyeste evolusjonen innen oppløsning med Sony Alpha 7R V. Med et AI-drevet autofokus og den nyeste BIONZ XR™-motorens raske behandlingshastighet får du fullformatsbilder på 61 MP og 8K-videoopptak av høy kvalitet med enestående motivdetaljer og struktur. Det har også et forbedret 8-trinns bildestabiliseringssystem, en unik fire-akset flervinkelskjerm og en elektronisk søker med høy oppløsning som gir deg en forbedret profesjonell opplevelse. Kombinert med raske tilkoblingshastigheter er Alpha 7RV en revolusjon for hobbyfotografer og profesjonelle som vil fange inn alle detaljene i alt fra landskapsbilder og naturbilder til portrettbilder.

AI-drevet autofokus
Få nøyaktig, rask og jevn autofokussporing i sanntid av motiver med en unik AI-drevet teknologi. Kameraet kan også gjenkjenne flere motivers øyne (mennesker, dyr, fugler, insekter, biler og fly) med sømløs implementering for en unik fotograferingsopplevelse. Med dette profesjonelle kameraet får du skarpe bilder og videoopptak, selv under vanskelige forhold.

Enestående detaljer
Den flotte bakbelyste fullformatssensoren på 61 MP og BIONZ XR™-bildebehandlingsmotoren sørger for enestående detaljer og fargenøyaktighet, selv under vanskelige lysforhold. Ta bilder på opptil 10 bilder/sek med en holdbar buffer, eller bruk den nye pikselvekslingsmodusen til å ta svært detaljerte bilder på 240 MP. Hvis du er en natur- eller dyrelivsentusiast, kan du bruke APS-C-beskjæringen og beholde maksimal kvalitet med 26 MP.

8K- og 4K60P-videoopptak
I tillegg til 8K- og 4K-opptak tilbyr Alpha 7RV profesjonelle videoopptak med 10-biters 4:2:2-opptak, S-Cinetone- og S-LOG-bildeprofiler og lange opptakstider, takket være varmeavledningssystemet. Det har også funksjoner som er unike for økosystemet til Sony, som aktiv stabilisering og fokusvariasjonskompensasjon, for å gi deg en unik opplevelse når du bruker objektiver fra Sony. "

Laget for profesjonelle
Alpha 7RV forbedrer den profesjonelle fotograferingsopplevelsen med 8-trinns bildestabilisering, en elektronisk søker med høy oppløsning på 9 000 000 punkter og en ny, unik treakset berøringsskjerm. Med et holdbart aluminiumshus og en lukker fra Alpha 1 fungerer Alpha 7RV som en enkel plattform for fotografer og videoinnholdsskapere som vil fokusere på arbeidet sitt.

Rask overføring og tilkobling
a7RV svarer på profesjonelle behov med raske Wi-Fi-overføringshastigheter på 2,4 GHz/5 GHz og en SuperSpeed USB-C-tilkobling på 10 Gbps som kan brukes til å fjernstyre eller overføre innhold raskere. Du kan også ta opp innhold med både CFexpress type A- og SD-kort i de to kortsporene og lagre medier trygt.

Få den beste opplevelsen med originale objektiver fra Sony
Med mer enn 60 originale objektiver fra Sony kan du dra full nytte av Alpha-kameraet ditt ved å bruke de nyeste GMaster- og G-objektivene. Benytt deg av kameraets oppløsning og det unike autofokussystemet for å få de beste resultatene, og bruk unike funksjoner fra Sony som fokusvariasjonskompensasjon.

 

 

 


 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bilde dybde (bit) 14-bit
Bilde filformat
  • JPEG
  • RAW
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Farge Sort
Fast motion Ja
Fullformat Ja
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning Sony E
Korteste lukkertid 1/8000
Maks bildeoppløsning 9504 x 6336
Megapiksler 61
Merker Sony
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype
  • CFexpress Type A
  • Secure Digital UHS II
Modell A7R V
Monitor oppløsning (punkt) 2,100,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensor Størrelse 35,7 x 23,8 mm
Sensorstørrelse Fullformat
Slow motion Ja
Støtsikkert Nei
Søker forstørrelse 0,9x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 25 mm
Tilkobling
  • 3.5mm Hodetelefoner
  • 3.5mm Mikrofon
Vanntett Nei
Videooppløsning 7680x4320
Vribar skjerm Ja
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrILCE7RM5B.CEC
1 526,-
1 907,-
Varenr136993
2
510091