225074 225074 225074 225074 225074 225074 225074 225074 225074 225074

Sony A7R IV A Kamerahus

61 megapixler Fullformat

35 954,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Sony innbyttekampanje

Få opptil kr. 6 600,- ekstra i innbyttepris når du bytter inn ditt digitale systemkamera eller objektiv.

0

Leiefinansiering

Har du eget firma kan vi tilby fleksibel leiefinansiering

Sony A7R IV A har fått en superrask Exmor R BSI CMOS-sensor og forbedret BIONZ X-bildeprosessor, som gir imponerende bildebehandling. Ta opptil 10 bilder per sekund og video i  UHD 4K30-video. Du har også støtte for Real-time Eye AF og Tracking AF-teknologien både når du tar bilder og ved video-opptak.

Merk: Oppdatert versjon A, hvor skjermen har fått høyere oppløsing. (Fra 1,440,000 dots til 2,359,296 dots)

 

Den oppdaterte sensorteknikken bruker et Fast Hybrid AF-system, med 567 autofokuspunkter, for spesielt rask og nøyaktig fokusering. I tillegg til høyoppløselig sensoren, har også Sony A7R IV A et ISO intervall fra ISO 100-32000 som gjør at du kan jobbe i svært utfordrende lysforhod. For deg som både liker å ta bilder samt filme har a7R IV A 5-aksed SteadyShot INSIDE-sensor-shift bildestabiliseringen, som minimerer kameravibrasjoner med opptil 5,5 stopp.

 

Egenskaper

 • 61 megagpiksel fullformat
 • Pixelshift opp til 240mp
 • 567 fasebaserte fokuspunkter i fullformat
 • 26mp i APS-C med 325 autofokuspunkter
 • 15 trinn dynamisk omfang
 • 10 fps i full oppløsning med AF/AE i 68 bilder
 • Sanntids sporing, øye-AF og AI-fokus, selv i video
 • Øye AF for dyr
 • Doble UHS-II kortplasser
 • Søker på 5,76 millioner punkter
 • Trådløs tethering
 • Blitssync-tilkobling, bedre værtetting og bedre grep

Videoegenskaper

 • 6K oversampling til 4K
 • Avlesning av hele sensoren
 • Touchtracking
 • S-Log & HLG
 • Sanntids Øye-AF i video
 • Digital lydinngang via Multi Interface Shoe
 • Kompatibel med ECM-B1M

I tillegg til de imponerende spesifikasjonene, har også a7R IV A et oppdatert design med mer robust værforsegling som er tilpasset til arbeid under spesielt tøffe værforhold. Den elektroniske OLED søkeren har blitt forsterket med en oppløsning på imponerende 5,76m-punkter. I tillegg finner du en like klar 3,0-tommers LCD berøringsskjerm med 1,44m-punkts oppløsning som gir deg en klar skjerm for avspilling, live-view og menynavigering.

Doble SD-minnekortspor er begge UHS-II-klassifisert for raskere ytelse. I tillegg finner du en USB Type-C-port som gjør at du enkelt og raskt kan lade batteriet i kameraet. Sony A7R IV A har også innebygd Bluetooth og har både 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi band som gjør at du kan kontrollere og overføre bilder og video trådløst til mobile enheter.

61MP Exmor R BSI CMOS-sensor og BIONZ X-bildebehandler

Den fullverdige 61MP Exmor R CMOS-sensoren har et bakgrunnsbelyst design, og fungerer med BIONZ X-bildeprosessoren, og gir deg imponerende stillbilder og video med svært høy oppløsning,  samtidig som du reduserer støy, har forbedret hastighet og oppnår et bredt 15-stop dynamisk område.

Kobberlaget som brukes forbedrer dataoverføringshastigheten dramatisk for å skape det imponerende 14-bits høyoppløselige 61MP stillbilder med et følsomhetsområde fra ISO 100-32000, som kan utvides ytterligere til ISO 50-102400. Du får også UHD 4K videoopptak med et bredt 14-stop dynamisk område enten med full bredde av fullformat-sensoren eller et APS-C-område.

BIONZ X-prosessoren fungerer også sammen med en høyhastighets front-end LSI for å realisere raskere behandlingstider.

Sensor- og prosessor-kombinasjonen benytter også hurtig seriebildefotografering med opptil 10 bilder per sekund i full oppløsning, i opptil 68 sammenhengende frames, med kontinuerlig AF/EF.

Raskt hybrid autofokus

Et oppdatert Fast Hybrid AF-system har nå en kombinasjon av 567 fasedeteksjonspunkter, som dekker ca. 99,7% av høyden og 74% av rammens bredde, sammen med 425 kontrastdetekteringsområder for pålitelig og rask autofokus og sporing av objekter. Dette fokuseringssystemet oppnår også spesielt rask hastighet og pålitelig sporing, samt forbedret svakt fokuseringsrespons ned til -3 EV. Bruken av fasedeteksjonspunkter muliggjør også bruk av A-mount-objektiver via de LA-EA3- eller LA-EA1-objektivmonteringsadaptere som du får kjøpt som tilbehør med full kontinuerlig AF/AE-sporingskompatibilitet.

APT-systemet gir også mulighet for en rekke fokuseringsfunksjoner for raffinert nøyaktighet, inkludert Lock-on AF, som holder fokus på bevegelige mål, og Expand Flexible Spot, bruker nærliggende fokuspunkter for å beholde fokus på bevegelige mål, selv om det opprinnelig punktet mister fokus.

I tillegg kan Eye AF brukes for å gjenkjenne menneskers og dyrs øyne, og er tilgjengelig i både AF-S og AF-C moduser, både for stillbilder og video. Autofokus kan også brukes i forbindelse med Focus Magnifier-funksjonen for fokus på små detaljer. Den bakre berøringsskjermen kan også brukes til Touch Focus-kontroll. Touchpad Focus Control lar deg bruke baksiden av skjermen intuitivt mens du holder øye i søkeren.

5-akset SteadyShot INSIDE bildestabilisator

Pakket inn i det robuste Sony a7R IV A finner du en 5-trinns 5-aksels SteadyShot INSIDE bildestabilisator-system som kompenserer for fem forskjellige typer kameravibrasjoner som oppstår ved håndholdt fotografering av stillbilder og video.

For lange brennvidder, vil systemet korrigere for justeringer. Alle 5 akser av stabilisering vil fungere til enhver tid, selv når de brukes med tredjeparts objektiver og adaptere eller objektiver med innebygd optisk stabilisering.

Pixel Shift Multi Shooting

Denne unike komposisjonsmodusen gir deg mulighet til å oppnå enda større oppløsning enn 61MP-sensoren gir. Med sensor-shift-bildestabilisasjonen, skifter sensoren modus mens du gjør 16 påfølgende eksponeringer som gir deg ca. 240,8 MP med større farge nøyaktighet og detaljer enn det er mulig med en enkelt eksponering. Dette gjør også at du får en imponerende bildestørrelse på 19008 x 12672 piksler. Disse filene kan deretter slås sammen under etterbehandingen ved hjelp av programvarepakken Sony Imaging.

UHD 4K-videoopptak i XAVC S-format

Opptak av UHD 4K-filmer er mulig i flere bildefrekvenser på opptil 30 fps, og basert på Super35mm-opptaksområdet og effektiv 6K-oppløsning, gir oversampling større detalj og full pikselavlesning for høyere kvalitet på bilder med redusert moiré og aliasing. Full HD 1080p-opptak støttes også i bildefrekvenser opp til 120 fps, og begge oppløsningene bruker 100 Mbps XAVC S-formatet som finnes gjennom bruk av MP4 med 4: 2: 0. High-speed, 120 fps opptak er mulig med 4x og 5x slow motion opptak med hastigheten satt til enten 30p eller 24p. I tillegg til opptak med høy oppløsning, kan ukomprimert HDMI-utgang også overføres via valgfri ekstern opptaker for ren 4K-opptak med 4: 2: 2 sampling.

4K-videoopptak gjør også at du kan ta ut 8MP stillbilder.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Ja
Farge Sort
Fast motion Ja
Fullformat Ja
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning Sony E
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 61
Merker Sony
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital
Modell A7R IV
NFC Ja
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
USB 3 Type C (USB-C)
Vanntett Nei
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrILCE7RM4AB.CEC
225074