486107 486107 486107 486107

Sony ECM-B10 digital mikrofon

Shotgun mikrofon

2 956,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Andre kjøpte også

Sony ECM-B10 - Superdireksjonell ytelse i et kompakt format

Avansert stråleformende teknologi
Digital signalbehandling som bruker stråleformende teknologi, oppnår superdireksjon, noe som er ideelt for intervjuer og selfier, der lydhentingen fokuseres på et smalt område foran kameraet.

Kompakt og bærbar med en lengde på kun 79,3 mm
Selv med en lengde på bare 79,3 mm, tilbyr ECM-B10 enestående retningsbasert lydopptak. Den lille størrelsen gir god klaring for vidvinkelobjektiver, søkerbruk og enestående integrert lyd, selv på opptak med slingrebøyle og kameragrep.

Enkel veksling
Velg det best egnede polarmønsteret med en lett tilgjengelig bryter. En enkel treveisbryter på bakpanelet på mikrofonen lar deg enkelt bytte fram og tilbake mellom de tre polarmønstrene, slik at du får fleksibiliteten til å tilpasse deg opptakskravene.

Superdireksjonelt: fokusert område foran
Ideelt for intervjuer eller selfier. Superdireksjonelt polarmønster innhenter lyd fra et fokusert område foran mikrofonen, slik at lyder utenfor aksen og bak kameraet stenges ute.

Unidireksjonelt: stort område foran
Perfekt for samtaler mellom flere personer. Unidireksjonelt polarmønster innhenter lyd fra et stort område foran mikrofonen, samtidig som lyd bakfra reduseres.

Omnidireksjonelt: lyd fra alle retninger
Omnidireksjonelt polarmønster innhenter lyd fra alle retninger, noe som er nyttig for opptak av omgivelseslyder eller stemmen til den som filmer.

Digital signalbehandling
Algoritmene fra Sony muliggjør både støyreduksjon og retningsbestemmelse. ECM-B10 konverterer analog lyd til digital lyd i mikrofonen og utfører digital signalbehandling ved hjelp av de unike algoritmene fra Sony, noe som muliggjør polarmønstre fra tre ulike retninger og støyreduksjon. Innebygd digital konverteringen bidrar også til å redusere støy i mikrofonen.

 

 

Svært effektive støyfiltre
Støyreduksjonsfilter ved hjelp av digital signalbehandling. Støyreduksjonsfilteret i ECM-B10 er svært effektivt for å redusere overflødig omgivelsesstøy ved bruk av algoritmer for digital signalbehandling, slik at lydkvaliteten ved opptaksstadiet maksimeres og behovet for avansert etterbehandling reduseres.

Ingen lydforringelse under overføring
Når ECM-B10 brukes sammen med et kamera utstyrt med en sko for flere grensesnitt (MI) som støtter et digitalt lydgrensesnitt, sendes lyd direkte som et digitalt signal, slik at det leveres lyd med høy kvalitet uten forringelse.

Kabelfri kobling
Ingen ledninger er nødvendig for tilkobling til en rekke kameraer fra Sony utstyrt med en sko for flere grensesnitt, noe som reduserer forstyrrelser, støy og kompleksitet.

Betjening uten batteri
Strømmen leveres også via skoen for flere grensesnitt i kompatible kameraer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at mikrofonbatteriene skal gå tomme for strøm under opptak.

Intuitivt og oversiktlig bakpanel
Kontroller for lydnivå, polarmønster, filtre og andre funksjoner er lett tilgjengelig på bakpanelet. De kan ses ved å kaste et blikk på panelet og er tilrettelagt for raske justeringer under opptak.

Medfølgende vindskjerm
ECM-B10 leveres med en effektiv vindskjerm med kunstig pels, som er enkel å ta av, og som kan redusere vindstøy ved opptak ute.

Laget for å minimere vibrasjonsstøy
ECM-B10 er utformet for å dempe støy forårsaket av støt og vibrasjon, mens utformingen uten ledninger sørger for at det ikke oppstår støy grunnet ledningsbevegelser.

Formen tåler støv og fuktighet
Mikrofonen, som passer godt til støv- og fuktbestandige kamerahus og objektiver, er konstruert for bekymringsfrie utendørsopptak.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Retningsstyrt


Produsentens varenrECMB10.CE7