Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus Sony A7SIII Kamerahus

Sony A7s III Kamerahus

12,1 megapixler Fullformat

45 375,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Billingstad
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
1 stk. Leverandørlager
0

Sony Cashback

Få opptil kr 6 600,- tilbake på utvalgte Sonyprodukter

0

Innbyttebonus på utvalgt Sonyoptikk

Bytt inn dit kamera eller objektiv og få 2 500,- i innbyttebonus når du kjøper at av de utvalgte objektivene.

Andre kjøpte også

Sony Alpha a7S III hever lista for hva et full-frame speilfritt optimalisert for video.

En revidert 12.1MP Exmor R BSI CMOS-sensor og oppdatert BIONZ XR-bildeprosessor tilbyr raskere ytelse, forbedret støyreduksjon og et bredere dynamisk område, sammen med UHD 4K 120p videoopptak og intern 10-bit 4: 2: 2 sampling.

Ny firmware

18.2.2021 - En ny systemprogramvareoppdatering for Sony A7S III: ILCE-7SM3 (Ver2.00) er nå tilgjengelig.

 • Firmware Ver 2.0 [Windows]
 • Firmware Ver 2.0 [Mac]

Egenskaper

 • 12,1 mp bakbelyst fullformats Exmor R-sensor
 • RAW 16bit ekstern 4K-filming i 60fps
 • Høy lysfolsomhet med et ISO-omfang på 80-409 600 og et dynamiskt omfang på 15+ steg
 • Doble minneskortplasser som begge støtter CFexpress (type-A) og UHS-II
 • Helt vinkling- og roterbar pekeskjerm for maximal fleksibilitet
 • Forbedret støv- og fuktresistens for de mest krevende situasjoner

Video er den primære bruken av a7S III, og forbedringer av sensoren og prosessoren muliggjør raskere avlesningshastigheter og kraftig redusert rulleutvidelse, sammen med høy-bitrate intern opptak, 16-biters råutgang via HDMI-porten i full størrelse, og fleksibel kontroll over bevegelse med variabel bildefrekvensvalg. A7S III unngår også opptak av tidsgrenser og inkluderer HLG for direkte HDR-produksjon samt S-Log2 / S-Log3 gamma-profiler for avansert HDR-produksjon med redigering.
 


Den oppdaterte sensordesignen gir også forbedret autofokusytelse via 759 faseregistreringspunkter, som tilbyr intelligent emnesporing og øyeblikkelig øye-AF for å sikre kritisk fokus på bevegelige motiver i alle opptaksmodus. Sensoren og BIONZ XR-prosessoren forenkler også imponerende følsomhet, med et utvidet rekkevidde fra ISO 40-409600, så vel som rask 10 bilder per sekund kontinuerlig fotografering for opptil 1000 påfølgende raw-bilder. I tillegg er 5-akset SteadyShot INSIDE sensorskift bildestabilisering også tilgjengelig, noe som minimerer utseendet til kamerarystelser med opptil 5,5 stopp.

Som komplement til bildebeholdningen, har Sony også gjort noen endringer i a7S IIIs fysiske design, inkludert en bakre LCD-skjerm med en sideåpen artikulasjonsdesign og en imponerende OLED elektronisk søker på 9,44 mill pkt. Kameraets menysystem er også blitt oppdatert for mer intuitiv navigering, og kroppsdesignet hjelper til med å fremme bedre varmeavledning for forbedrede kontinuerlige opptaksmuligheter. I tillegg støtter begge minnekortsporene arbeid med CFexpress Type A eller SD UHS-II minnekort for fleksibel og høyhastighets fillagring.

12.1MP Exmor RS BSI CMOS-sensor og BIONZ XR-bildeprosessor

En redesignet 12,1MP full-frame CMOS-sensor har nå en bakgrunnsbelyst Exmor RS-design for å oppnå forbedret klarhet og redusert støy sammen med forventet imponerende følsomhet, fra ISO 80-102400 med et utvidet ISO 40-409600-utvalg. Den oppdaterte sensordesignen gir også 2 ganger raskere avlesningshastigheter enn tidligere generasjoner, og sammen med den reviderte BIONZ XR-bildeprosessoren reduserer rulleutløseren kraftig med 3x og opptil 8 ganger raskere behandling og generell kamerahåndtering. Sensor- og prosessorkombinasjonen hjelper også til å oppnå et bredt dynamisk område, på opptil cirka 14 stopp for stillbilder og 15 stopp for video, og 10 bilder per sekund kontinuerlig opptak for opptil 1000 ukomprimerte raw-filer for stillbilder.

UHD 4K 120p video, 10-bit 4: 2: 2 Intern innspilling

Innspilling opp til UHD 4K er mulig med bildefrekvenser opp til 120p, ved bruk av full 1: 1 pikselavlesning uten å slå. Intern 10-biters 4: 2: 2-sampling er også mulig i alle opptaksmodus, og hvis innspilling eksternt via HDMI A-porten i full størrelse, er 16-biters raw-utgang også mulig for enda større tonal reproduksjon og etterproduksjonsfleksibilitet. I tillegg er det også utviklet to kodeker: XAVC HS, som bruker HEVC / H.265-koding for å beholde mer detaljer ved mindre bitrates, og XAVC SI, som er en intraframe-kodek for jevn ytelse og kvalitet ved bitrater opp til 600 Mb/s .

Den høye hastigheten, 120 fps-innspilling gjør det også mulig med 4x og 5x sakte filmopptak med avspillingshastigheten for bildefrekvensen satt til enten 30p eller 24p, eller hvis du beveger deg ned til Full HD-oppløsning, er en effektiv billedfrekvens på 240p også tilgjengelig for enda større bevegelseskontroll. I tillegg passer a7S III ikke til opptakstidsgrenser for å gi ubegrenset klipplengde. Kameraets fysiske design har også en forbedret varmespredende struktur for å fremme lengre mulige opptakstid, opp til en omtrentlig 60-minutters opptakstid på 4K60p.

Med omfattende tilpassbare farger og gamma-kontroller lar a7S III brukere justere gamma, svartnivå, fargenivå og mer. Brukerne kan også bruke den samme S-Log2 Gamma Curve som finnes på high end Sony Cinema-kameraer som presser opptil 1300% mer dynamisk rekkevidde til videosignalet enn tradisjonelle REC709, for økt fleksibilitet etter produksjon. HLG (Hybrid Log-Gamma) -støtte er også tilgjengelig, sammen med BT.2020-fargerom, for opptak i e bredt fargespekter, og i tillegg til S-Log2, er S-Log3 også tilgjengelig for å produsere en 15 + -stopp dynamisk område med økt graderingskontroll i skyggen til mellomtoneregionene i bildet.

Rask hybrid-AF-system

Et raskt Hybrid AF-system som dekker 92% av bildeområdet, inneholder 759 fasedeteksjonspunkter sammen med 425 kontrastdetekterings-områder for rask og presis fokusering i en rekke lysforhold med følsomhet ned til -6 EV. Dette fokuseringssystemet er tilgjengelig for bruk i alle opptaksmodus, for å være til fordel for både video og stillbilder. I tillegg er den i stand til å låse seg fast på emner og kan bruke sanntidssporing for AI-basert sporing på bevegelige emner eller berøringssporing for manuelt valg av emnet. Eye-AF i sanntid, egnet for både mennesker og dyr, sikrer også kritisk skarphet når du fotograferer portretter. Ved å hjelpe deg med å finjustere hvordan fokuseringssystemet fungerer, sju-trinns AF-overgangshastighet og fem-trinns AF-skiftfølsomhetskontroller, kan du avgrense hvor raskt fokus skifter fra punkt til punkt og hvor jevn fokuseringsskift oppstår.

5-Akses SteadyShot Bildestabilisering

A7S III har et forbedret 5,5-stopps effektivt 5-akset SteadyShot INSIDE-bildestabiliseringssystem, som kompenserer for fem forskjellige typer rystelser som oppstått under håndholdt fotografering av stillbilder og video. Dette tillater brukere å trygt bruke ethvert objektiv, til og med tilpassede objektiver, til kritisk avbildning uten å bli uskarpt fra kamerarystelse.

For lange brennvidder vil systemet korrigere for tonehøyde- og girjustering. Makro- og høyforstørrelsesbilder vil derimot dra nytte av inkludering av horisontal og vertikal skiftkompensasjon. Alle fotograferingsstiler får bruk av rullekompensasjonen. Alle 5 stabiliseringsakser vil fungere til enhver tid, også når de brukes med tredjepartslinser og adaptere eller linser med innebygd optisk stabilisering.

I tillegg, spesielt for video, er det også en aktiv IS-modus som gir elektronisk stabilisering for enda jevnere opptak rett ut av kameraet.

 

 

Design og tilkobling

 • En imponerende QXGA OLED Tru-Finder EVF har en høy oppløsning på 9,44 m og 0,9x forstørrelse for eksepsjonelt lys, tydelig og detaljert øyehøyde-visning. Denne søkeren har en dedikert innstilling på 120 fps av høy kvalitet for gjengivelse av jevn bevegelse, og finners fysiske design har et langt 25 mm øyepunkt, 41° synsfelt, og har et fluorbelegg på det ytterste søkerelementet til fordel for rengjøring.
 • For første gang for a7-serien kameraer, en sideåpning 1,3 m 1,4 m-punkts variabel vinkel-artikulasjonsskjerm gir fordel av arbeid fra høye og lave vinkler, så vel som en frontvendt stilling for vlogging eller andre behov for selvopptak. Denne LCD-skjermen er en berøringsskjerm også for intuitiv fotograferingskontroll og menynavigering.
 • To minnekortspor godtar begge CFexpress type A eller SD-minnekort. Den doble spaltdesignen muliggjør fleksibel filsparing og -håndtering og kan konfigureres til å partisjonere filtyper eller kan brukes til overflow-opptak. I tillegg er begge kortsporene vurdert til å støtte UHS-II minnekort for raskere overføringshastigheter.
 • Omdesignet menystruktur er mer intuitiv og kompletterer med forskjellige arbeidsflyter og innstillingsvalg for filmopptak og stillbilder. Menysystemet fungerer også i forbindelse med berøringsskjermdesignen til den bakre LCD-skjermen.
 • Magnesiumlegering chassis sikrer stivhet, holdbarhet og stabilitet mens den forblir lett. Objektivfestet er også forbedret for bedre støtte av tunge linser, og grepstivheten er forbedret for mer komfortabel håndholding.
 • Omfattende værforsegling, inkludert forbedret tetting rundt batteridekselet, terminaldekselet og chassifugene, har blitt brukt for å motstå støv og fuktighet for pålitelig bruk i tøffe værforhold.
 • Godtar høykapasitets NP-FZ100 oppladbar litium-ion-batteriet, som gir omtrent 510 bilder / 80 minutters opptak per lading når du bruker søkeren eller 600 bilder / 95 minutters opptak per lading når du bruker den bakre LCD-skjermen.
 • HDMI A-port i full størrelse tilbyr en mer pålitelig forbindelse når du arbeider med eksterne opptakere.
 • En USB 3.2 Gen 1 Type-C-port er lagt til, i tillegg til en mikro-USB-port, for raskere og mer pålitelig tethering-støtte. USB Type-C-tilkoblingen gjør at kameraet kan lades eller drives fra vertens strømkilde mens det er tilkoblet.
 • Både 3,5 mm mikrofon- og eksterne mikrofonporter muliggjør større kontroll over lydopptak.
 • Multi Interface Shoe støtter arbeid med den valgfrie ECM-B1M Shotgun Microphone eller XLR-K3M XLR Adapter Kit, som gir forbedret, tydelig lydopptakslyd ved å sende et digitalt lydsignal til kameraet, i motsetning til et analogt signal.
 • Innebygd Wi-Fi muliggjør fjernstyring av kameraet og øyeblikkelig deling av bilder til mobile enheter for direkte deling på nettet, og støtte for både 2,4 og 5 GHz-bånd muliggjør også trådløs tethered opptakstøtte. Denne tilkoblingen gir også fjernkontroll
 • USB Type-C-port kan pares med en Ethernet kablet LAN-adapter for å gi 1000BASE-T-tilkobling, kablet fjernopptak eller FTP-overføring.

 

Pakken inneholder

Sony Alpha a7S III speilfritt digitalkamera (bare kropp)
Sony NP-FZ100 oppladbart litiumionbatteri (2280mAh)
Sony BC-QZ1 batterilader
Sony ALC-B1EM Body Cap for E-Mount kameraer
USB Type-C til Type-A-kabel
Kabelbeskytter
Skulderstropp
Tilbehørs skohette
Okularkopp

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 2
Bilde dybde (bit) 14-bit
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
Bilde størrelsesforhold
 • 1:1
 • 16:9
 • 3:2
 • 4:3
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.0x
Farge Sort
Fullformat Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
ISO sensitivitet
 • 80 - 102400
 • Auto
Kamerafatning Sony E
Korteste lukkertid 1/8000
Maks bildeoppløsning 4240 x 2832
Megapiksler 12,1
Merker Sony
Minnekorttype
 • CFexpress Type A
 • Secure Digital UHS II
Modell A7S III
Monitor oppløsning (punkt) 1,440,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Selvutløser (forsinkelse)
 • 10 sek
 • 2 sek
 • 5 sek
Sensor CMOS
Sensor Størrelse 35.6 x 23.8 mm
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Søker forstørrelse 0,9x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 25 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Hodetelefoner
 • 3.5mm Mikrofon
 • HDMI A
 • USB Micro-B (USB 2.0)
 • USB Type-C (USB 3.2 Gen 1)
Vanntett Nei
Video Ekstern Innspillingsmodus
 • Full HD (1920 x 1080)
 • UHD 4K (3840 x 2160)
Video Innspillingsmodus
 • Full HD (1920 x 1080)
 • H.264
 • H.265
 • UHD 4K (3840 x 2160)
Videokoding
 • NTSC
 • PAL
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrILCE7SM3B.CEC
41 490,-
Varenr163220
På lager
1
47 826,-
Varenr148032
Bestilt, ukjent leveringstid
17 989,-
Varenr112318
Bestilt, ukjent leveringstid
41 987,-
Varenr158202
Leveres på bestilling
34 799,-
35 951,-
Varenr139241
Bestilt, ukjent leveringstid
41 987,-
Varenr158187
Leveres på bestilling
23 935,-
Varenr139240
Leveres på bestilling
31%
Lexar Pro 2000X SDXC UHS-II U3 128GB (V90) R300/W260
1 989,-
2 890,-
Varenr137457
På lager
15+
Fra 974,-
Varenr154836
På lager
15+
26 864,-
Varenr144622
På lager
9
7 489,-
7 499,-
Varenr120326
På lager
2
6 290,-
Varenr112407
På lager
1
23 923,-
Varenr137698
På lager
2
974,-
Varenr139154
På lager
2
2 350,-
2 937,-
Varenr139173
På lager
7
989,-
Varenr110920
Bestilt, ukjent leveringstid
13 799,-
Varenr110798
Bestilt, ukjent leveringstid
2 573,-
2 574,-
Varenr138900
Bestilt, ukjent leveringstid
1 111,-
Varenr110921
Bestilt, ukjent leveringstid
23 988,-
30 267,-
Varenr104917
Leveres på bestilling
1 490,-
Varenr162159
Leveres på bestilling