0

Nye produkter fra Blackmagic Design

Blackmagic kunngjorde flere nye produkter 24.3.2023. 2 nye miksere, ny mikrofon samt 4K og 6K kamera.

Blackmagic Design har gleden av å kunngjøre de nye produktene ATEM Television Studio HD8, ATEM Television Studio HD8 ISO, Blackmagic Studio Camera 6K Pro, Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2 og ATEM Microphone Converter.

ATEM Television Studio HD8-switchere

ATEM Television Studio HD8 og ATEM Television Studio HD8 ISO er en ny serie alt-i-ett liveproduksjonsswitchere som kombinerer kringkastingsfunksjoner med ekstrem portabilitet. Begge switcherne inkluderer 8 standard konverterte SDI-innganger, 2 aux-utganger, 4 chroma keyers, en SuperSource, 2 mediespillere, samt innebygd maskinvare-strømming, en Fairlight-drevet lydmikser med nydesignede grensesnitt for lydkontroll, integrert talkback, en 16-veis multivisning, og et valgfritt internt sky-lagring.

ATEM Television Studio HD8-modellene kombinerer en switcher og en kontrollpanel i samme enhet, så den er svært bærbar. Frontpanelet inkluderer knapper for å velge kilder, utløse overganger og sette opp videoeffekter. De nye modellene har nå en innebygd T-bar for manuell overgangskontroll, og det nye frontpanelet har en innovativ lydmikserkontroll med live-måling på en dedikert LCD-skjerm.

ATEM Television Studio HD8 ISO støtter også ISO-opptak av alle videoinnganger og program til en DaVinci Resolve-klar prosjektfil, ideelt for å gi brukerne en full postproduksjonsarbeidsflyt for redigering og fargejustering av produksjonene sine.

Blackmagic Studio Camera 6K Pro

En kraftigere modell av studio-kameraet som har EF objektivfatning, en større 6K sensor for forbedret fargegjengivelse, ND-filter og innebygd live streaming via Ethernet eller mobildata. Det deler den samme kompakte alt-i-ett-designen til studio-kamerfamilien med en lett karbonfiberkropp, en integrert 7” HDR-søker og omfattende tilkoblingsmuligheter for kringkasting. Ideell for både HD- og Ultra HD-produksjoner med rammeratealternativer fra 23,98 til 60 fps.

Den nye live streaming-utgangen genererer en H.264 HD live stream som kan sendes over internett tilbake til studioet. Koble bare kameraet til internett ved hjelp av den innebygde Ethernet-tilkoblingen, eller koble en 4G- eller 5G-telefon til for å strømme via ekstern data.

Den fantastiske 6K-sensoren kombinert med 13 trinn dynamisk rekkevidde og Blackmagic generasjon 5-fargevitenskap gir brukerne den samme billedteknologien som brukes i digitale filmkameraer, og kombinert med en ATEM-switcher gir det kraftig fargekorreksjon. Designet for liveproduksjon, men den er ikke begrenset til liveproduksjon, siden den kan spille inn Blackmagic RAW til USB-disker. Disse kan brukes med ATEM ISO-opptak for å gi fantastiske Blackmagic RAW-filer, for å synkronisere med ATEM ISO-filer i DaVinci Resolve, for en komplett live-til-postproduksjons arbeidsflyt.

Blackmagic Studio Camera 4K Pro G2

En oppdatert modell som inkluderer den nye innebygde live streaming via Ethernet eller mobildata, slik at kundene kan plassere kameraene eksternt, nesten hvor som helst i verden.

ATEM Microphone Converter

ATEM Microphone Converter er en ny 4-inngangs analog til digital lydkonverter som lar brukere legge til ekstra mikrofoner til ATEM-switchere. Med en MADI-tilkobling kan det tilkoble ekstra mikrofoner uten behov for å konfigurere komplekse innstillinger, og enheter kan til og med kobles sammen i serie for å utvide inngangene etter behov. Den har en ekstremt lav støyområde på -129dBV, en dynamisk rekkevidde på 131 dB(A), lav forvrengning på 0,002% og ensartede toleranser på alle kanaler. Den har også en HDMI-monitorutgang for å vise rullende bølgeformer over 60 sekunder, indikere mikrofon-/linjeinngangsvalg og fantommating.