Sachtler Video 18 flowtech MS 2-22kg Video Stativ 100mm Bowl

Sachtler Video 18 flowtech MS

2-22kg Video Stativ 100mm Bowl

145 305,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Video 18 FT MS flowtech 100 Tripod System fra Sachtler kombinerer Video 18 væskehodet med det lette karbonfiber flowtech 100 MS stativet. Dette settet støtter opp til 50 kg, og gir raskt oppsett, jevn panorering og vipping, og stabil støtte for tyngre ENG-kameraerigger. En SpeedLevel-klemme for rask hodeutjevning, et bærehåndtak og en polstret veske avrunder dette settet.

Sachtler Video 18 S2 Fluid Head er i stand til å håndtere DSLR-oppsett som veier 1,8 kg opp til ENG og digitale kinokameraer som veier 18 kg, og passer inn i et bredt spekter av videoproduksjoner. Seksten trinn med motvekt og syv trinn med panorering og tilt-drag, sammen med låser for hver akse, lar deg enkelt tilpasse responsen til Video 18 S2 slik at den passer til applikasjonen din, det være seg studio- eller feltproduksjon.

 

Det lette Sachtler flowtech 100 MS karbonfiberstativet med midtnivåspreder gir bemerkelsesverdig stabilitet og raskt oppsett og justeringer for nyttelaster opp til 66 lb. Den nye flowtech-designen har hurtiglåser på toppen av bena, noe som eliminerer behovet for å bøye seg mens justering av stativhøyden. Alle tre bena kan distribueres samtidig for raskt å finne sine individuelle nivåer på ujevnt underlag.

Flowtech 100s allsidige benhengsler justeres fritt eller kan låses i 20, 46 og 72 ° vinkler, noe som gir et høydeområde fra 10 "til 5 'og reduserer behovet for å bære et sett med babyben. Ytterligere ergonomiske funksjoner inkluderer en flatere bendesign som er mer behagelig når du bærer på skulderen, og magnetiske lås som smekker bena sammen for å reise. Tre praktiske 3/8 "-16 gjengede fester kan brukes til å feste en rekke tilbehør.

Med en vekt på kun 4,1 kg med sprederen og føttene, kan flowtech 100 støtte en nyttelast på opptil 30 kg og strekker seg fra en minimumshøyde på 51 cm til en maksimal høyde på 157 cm når du bruker den medfølgende midtnivåsprederen. Hvert ben har en enkelt klemspak som raskt og enkelt låser og låser opp de tre seksjonene.

Dette 100 mm skålstativet er designet med dobbelpikede føtter og inkluderer gummiføtter som har et hurtigutløsende design for enkel montering og fjerning. Et flowtech bærehåndtak er inkludert for å gjøre det mulig å bære flowtech-systemet ditt i en hånd.

 

 

Funksjoner
• To-trinns, karbonfiber 100 mm skålstativ
• Støtter opptil 30 kg, men veier likevel bare 4,1 kg
• Høy torsjonsstabilitet forhindrer at bena vrir seg når du panorerer hodet
• Bremsespaker på toppen av stativet slipper raskt alle tre seksjonene samtidig, noe som muliggjør raske oppsett
• Flattere, ergonomisk bendesign for mer komfortabel bæring over skulderen
• En fleksibel hengseldesign muliggjør høye og lave vinkler
• Den medfølgende midtsprederen gir ekstra stabilitet, samtidig som den muliggjør individuell benjustering på ujevne eller trinnede flater
• Stativ med dobbeltsidig fot inkluderer hurtigutløsende gummiføtter for delikate eller glatte overflater
• Magnetiske låser knekker bena sammen for transport, men løsnes enkelt for oppsett
• Inkluderer et bærehåndtak for enhånds transport

 

I boksen
Sachtler Video 18 S2 Fluid Head
Teleskopisk pannehåndtak
Sachtler flowtech 100 MS karbonfiberstativ med midtnivåspreder og gummiføtter
Sachtler mid-level karbonfiberspreder for flowtech 100
Sachtler gummiføtter med hurtigutløser for flowtech 75/100 stativ
Sachtler bærehåndtak for flowtech-stativer
Sachtler festefeste for flowtech 75 stativ
Sachtler Tie-Down for flowtech 100 stativ
Sachtler SpeedLevel klemme for Sachtler 100mm væskehoder
Sachtler ENG 2 polstret veske
Skulderstropp

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker Sachtler
Produktkategori Camcorder
Produkttype Stabilisering


Produsentens varenr1811FTMS
51761