Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase Manfrotto 504X Videohode Pro Flatbase

Manfrotto 504X Videohode Pro

Flatbase

4 718,-Kampanjepris
5 899,-Ordinær pris
3 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Det nye væskedempede videohodet Manfrotto 504X er en videreutvikling av det enormt suksessrike 504HD. Det er en mer kompakt og lettere versjon som nå også har en flat base (base diameter 75 mm), utviklet for å imøtekomme behovene til de mest krevende videografene. Hodet er produsert i en helt ny attraktiv aluminiumskonstruksjon, og har en maksimal nyttelast på 12 kg.

Egenskaper

  • Variabelt fluid Drag System på PAN & TILT, med ny flytende teknologi
  • 4-trinns motvekt system opp til 6,5 kg
  • Flat base for fotografering på slider, kraner eller annet tilbehør
  • Glidende hurtigkoblingsplate med sidelåsfeste
  • Easy-link koblinger med antirotasjonsteknologi og Arri-stift

Enkelt og praktisk videohode

Ved å bruke Manfrottos nye væsketeknologi lar videohodet deg lage vibrasjonsfri myk panorering og tilting. Det har aldri vært enklere for brukere å lage videoopptak av høy kvalitet takket være et 4-trinns motvektsystem som kan bære nyttelast opp til 6,5 kg ved 55 mm C.0.G. Dette gjør det enklere og mer praktisk å bruke et bredt spekter av forskjellige kameraer.

Montering av tilbehør

To nye Easy-Link gjengetilkoblinger kommer med Manfrotto antirotasjonsteknologi og Arristift, som gjør det mulig å montere en ekstern skjerm eller annet tilbehør på siden av hodet.

Stabil

Den glidende sidelåsen på hurtigkoblingsplaten muliggjør raskere installasjon av kameraet, noe som holder videoutstyret stabilt og balansert. Utjevningen er enkel takket være det smarte bakgrunnsbelyste vateret.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stativhode
Produkttype Stativhode


Produsentens varenrMVH504XAH
181094