KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8 KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8 KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8 KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8 KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8

KipperTie Strata PL-ND for RED Raptor

RF-PL Adapter med ND-Filter 0,6 1,2 1,8

32 995,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

KipperTie Strata-PLND er en ekte bolt-on PL feste for RED® V-Raptor, med ND-filter Clear, 0.6, 1.2 and 1.8

Strata-PLND er designet med brukere på toppnivå i tankene. For raske profesjonelle miljøer med betydelige kamerakonstruksjoner. Tøff nok til å støtte ethvert objektiv uten å overføre noe stress til det vennlige, men lette RF-festet.

ND-systemet bruker rene optiske glassfiltre, som unikt tillater en umiddelbar veksling mellom klare og ND-verdier 0,6, 1,2 og 1,8. Det er null effekt på farge, polarisering, vignett eller bokeh-gjengivelse. Stratas optiske spesifikasjon går utover den allerede beste Revolva-filterpatronen i klassen, og er tilpasset for sideforhold og størrelse til V-Raptor VV-sensoren.

Strata bringer den forventede utleievennlige designen med enkelheten mot V-Raptor. Med optiske bafler og fakkelfeller for optimal ytelse, er Strata skreddersydd med spesifikke hensyn til den unike V-Raptor-sensoren og kroppen. Profilen og estetikken til festet er tilpasset kamerahuset uten hindringer for annet tilbehør. Flere 1/4-20 monteringspunkter er inkludert, og hver side har et kraftig 3/8-16 feste med standard anti-rotasjonssokler, ideelt for håndtak eller skjermfester.

Monteringen skjer med fire fastlåste 1/4-20 rustfrie stålskruer direkte til V-Raptor-monteringspunktene foran. RF-festet brukes kun som en referanseflate for posisjon og bakfokus, og fjerner fullstendig problemene som er iboende med en fjærende bajonett designet for små stillbilder. Strata-PL er forhånds shimmet for nominell backfokus, og leveres med ytterligere shims for profesjonell justering.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker KipperTie
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrSTR-PL-ND
453537