KipperTie Strata PL mount RED Raptor RF-PL uten Filterskuff KipperTie Strata PL mount RED Raptor RF-PL uten Filterskuff KipperTie Strata PL mount RED Raptor RF-PL uten Filterskuff KipperTie Strata PL mount RED Raptor RF-PL uten Filterskuff KipperTie Strata PL mount RED Raptor RF-PL uten Filterskuff

KipperTie Strata PL mount RED Raptor

RF-PL uten Filterskuff

12 695,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

KipperTie Strata-PL er en ekte bolt-on PL-feste for RED® V-Raptor.

Strata-PL er designet med brukere på toppnivå i tankene. For raske profesjonelle miljøer med betydelige kamerakonstruksjoner. Tøff nok til å støtte ethvert objektiv uten å overføre noe stress til det vennlige, men lette RF-festet.

Strata bringer den forventede utleievennlige designen med enkelheten mot V-Raptor. Med optiske bafler og fakkelfeller for optimal ytelse, er Strata skreddersydd med spesifikke hensyn til den unike V-Raptor-sensoren og kroppen.

Profilen og estetikken til festet er tilpasset kamerahuset uten hindringer for annet tilbehør. Flere 1/4-20 monteringspunkter er inkludert, og hver side har et kraftig 3/8-16 feste med standard anti-rotasjonssokler, ideelt for håndtak eller skjermfester.

Monteringen skjer med fire fastlåste 1/4-20 rustfrie stålskruer direkte til V-Raptor-monteringspunktene foran. RF-festet brukes kun som en referanseflate for posisjon og bakfokus, og fjerner fullstendig problemene som er iboende med en fjærende bajonett designet for små stillbilder.

Strata-PL er forhånds shimmet for nominell backfokus, og leveres med ytterligere shims for profesjonell justering

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker KipperTie
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrSTR-PL
453515