KipperTie Strata LPL Mount RED Raptor LPL Adapter KipperTie Strata LPL Mount RED Raptor LPL Adapter KipperTie Strata LPL Mount RED Raptor LPL Adapter KipperTie Strata LPL Mount RED Raptor LPL Adapter

KipperTie Strata LPL Mount RED Raptor

LPL Adapter

12 995,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

KipperTie Strata-LPL er det første ekte bolt-on LPL-festet for RED® V-Raptor.

Strata-LPL er designet med tanke på brukere på toppnivå. For hektiske profesjonelle miljøer med betydelige kamerakonstruksjoner. Tøff nok til å støtte ethvert objektiv uten å overføre noe stress til det praktiske, men lette RF-festet.

Strata bringer den forventede leievennlige designen og den bunnsolide enkelheten til V-Raptor. Med optiske bafler og flare-feller for optimal ytelse, er Strata skreddersydd med spesifikke hensyn til den unike V-Raptor-sensoren og hus.

Profilen og estetikken til festet er tilpasset kamerahuset uten at det hindrer annet tilbehør. Flere 1/4"-20 monteringspunkter er inkludert, og hver side har et kraftig 3/8"-16-feste med standard anti-rotasjonsfester, ideelt for håndtak eller skjermfester.

Den robuste festeringen er forsterket med doble asymmetriske tapper for ekstra grep, som hver kan omplasseres eller fjernes etter ønske.

Monteringen skjer med fire fastlåste 1/4"-20 rustfrie stålskruer direkte til V-Raptor-monteringspunktene foran. RF-festet brukes kun som en referanseflate for posisjon og bakfokus.

Strata-LPL er forhånds-shimmet for nominell bakfokus, og leveres med ytterligere shims for profesjonell justering.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker KipperTie
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrSTR-LPL
486919