DJI Matrice 30 DJI Matrice 30 DJI Matrice 30 DJI Matrice 30 DJI Matrice 30 DJI Matrice 30 DJI Matrice 30

DJI Matrice 30

81 244,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager
0

Minidrone fra DJI

Maksimal minimagi den avanserte dronen DJI Mini 4 Pro.

DJI Matrice 30 - En mektig, allsidig, transportabel kommersiell drone

Den nye DJI Matrice 30 er DJI Enterprises flaggskipdrone, som får plass i en ryggsekk. Den integrerer flere høyytelsessensorer i ett enkelt kamerahus, styres med en genial redesignet fjernkontroll og kjører på oppgradert Pilot 2-programvare, som forbedrer flyopplevelsen betraktelig. M30-modellen tilbyr mye mer kraft, utholdenhet og kapasitet for robust profesjonellt bruk, mens størrelsen gjør den ideell for enkel transport og raskt oppsett.

I tillegg til den enestående ytelsen og det nye formatet, lar DJI M30 profesjonelle brukere fly og operere langt utenfor sine umiddelbare omgivelser. Den integreres med den nye skybaserte programvaren for DJI FlightHub 2 flåteadministrasjon og DJI Dock for samarbeid med eksterne og uovervåkede operasjoner, og bringer effektivitetsinnovasjon til mange bransjer.

M30-serien kommer i to versjoner, M30 og M30T. M30-modellen integrerer et 48 megapiksel 1/2" CMOS-sensor zoomkamera med 5×~16× optisk og 200× digital zoom, et 12 megapiksel vidvinkelkamera, 8K foto og 4K/30fps videooppløsning og en laseravstandsmåler som kan gi de nøyaktige koordinatene til objekter opptil 1200 meter unna. M30T har i tillegg et 640x512 px radiometrisk termisk kamera.

En robust, sikker og pålitelig flyplattform med ekstraordinære egenskaper
Med IP55-inntrengningsbeskyttelse tilbyr M30 enestående ytelse i tøffe omgivelser, i kraftig regn, sterk vind, store høyder, selv under isete og snødekte forhold og ekstreme temperaturer fra -20°C til 50°C.

DJI M30 tilbyr også et forbedret førstepersons-pilotkamera for dårlige lysforhold, innebygde redundanser og backup-systemer, tre-propells nødlanding, et helsestyringssystem og seksveis sensorer for unngåelse av hindringer som gjør at piloten kan fokusere på oppdraget. OcuSync 3 Enterprise-overføringen med fire antenner sikrer en sterk redundans, og den støtter LTE-koblingsbackup, i møte med komplekse terreng og arbeidsforhold.

I motsetning til andre kommersielle droner, har DJI M30 en sammenleggbar integrert lettvektsdesign (3,7 kg startvekt) som er enkel å brette ut, lagre og bære hvor som helst. Den nye selvoppvarmende TB30-batteridesignen kan støtte minst 400 ladesykluser og tillater en flytid på opp til 41 minutter. Det smarte BS30-ladedekselet tillater rask batterilading fra 20 % til 90 % på 30 minutter. M30 har også et nytt selvlåsende system og kan foldes sammen ved bare å trykke på én knapp. Dette gjør den til den raskeste og enkleste DJI Enterprise-dronen å sette opp.

Brukerdatabeskyttelse: Sikret og privat hele veien
DJI Enterprise-kunder forventer de høyeste standardene for sikkerhet og personvern for dataene deres. M30 tilbyr klassens beste datasikkerhetsprotokoller bygget på DJIs Security First Matrice 300 V3-firmware.

  • Offline-oppdateringer gjør at fremtidige firmware-oppdateringer kan fullføres helt offline. Firmware-pakker kan lastes ned fra DJI offisielle nettsted og lagres på en ekstern lagringsenhet med et microSD-kort, før de lastes opp til M30 og oppdateres med DJI Pilot.
  • Lokal datamodus fungerer som "flymodus" på en telefon ved å koble DJI M30 fullstendig fra internett, og sikre at ALLE data bare forblir i dronen.
  • SD-kort AES-kryptering beskytter alle bilder, videoer og flylogger som blir lagret på microSD-kortet med en sikkerhetskode og AES-kryptering. 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Dji
Produktkategori Industriell
Produkttype < 4 kg


Produsentens varenrCP.EN.00000367.01
133 444,-
Varenr144142
Leveres på bestilling