Vocas MFC-3F Follow Focus with adjustable friction

Vocas MFC-3F Follow Focus

with adjustable friction

8 083,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Vocas MFC-3F Følgefokus for DSLR og små Cine objektiv, med et girforhold på 1:1 og integrert friksjonsmodul. 100% Playless.

Den unike egenskapen til MFC-3 følgefokussystemet er at fokusknappen og giret består av bare en del, det er ingen overføring i MFC-3. Dette er en direkte kjøring, og på grunn av eliminering av internt gir, vil det aldri være noen forskjell i bevegelsen som går inn og ut, slik at den blir 100% playless.

Denne utformingen resulterer også i at MFC-3 har et overføringsforhold på 1:1 som gjør den ideell for objektiv med lite fokuskast som DSLR-objektiver og mindre kameraer med integrerte objektiv. Knappen til følgefokussystemet kan dreies til venstre og høyre, og gir dermed fleksibilitet i hvordan du holder eller possisjonerer ditt følgefokus. I tillegg, på grunn av eliminering av interne gir, økes levetiden til produktet ekstremt.

Den unike formen på tannhjulet er det som gjør alt dette mulig. Disse spesielt formede tennene kan skyve objektivets girring opp eller ned når du roterer fokusknappen på samme måte som en kameraoperatør er vant til.

MFC-3F har en ekstra funksjon, nemlig at den har en justerbar friksjon. Ved å rotere det røde hjulet på fokusknappen kan du finjustere den interne friksjonen til MFC-3F etter eget ønske.

Følgefokuset inkluderer Vocas fleksibel girring, med 2 bevegelige stopp. Til bruk med sylindriske objektiv med en fokussylinderdiameter mellom 40 mm og 110 mm. (0500-0295)

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker Vocas
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Følgefokus


Produsentens varenr0500-0035
40655