63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549 63549

Sony A9 II Kamerahus

24,2 megapixler Fullformat 20 Bilder sec

64 935,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 1Hovedlager
0

Sony Cashback

Få opptil kr 6 600,- tilbake på utvalgte Sonyprodukter

0

Leiefinansiering

Har du eget firma kan vi tilby fleksibel leiefinansiering

Sony Alpha a9 II, tar det imponerende funksjonssettet fra sin forgjenger og tilfører en forbedret tilkobling, et raffinert karosseri-design og enda raskere ytelse. A9 II bruker den velprøvde 24,2MP fullformat sensoren Exmor RS BSI stacked CMOS-sensoren og en oppdatert BIONZ X-prosessor.

Egenskaper

 • 24.2MP Fullformat Exmor RS CMOS Sensor
 • BIONZ X Image Processor & Front-End LSI
 • 693-Point Fase-Detection AF System
 • Opptil 20 bilder per sekund
 • ISO 100-204800

Med en lydløs elektronisk lukker kan du ta bilder helt opptil 20 bilder per sekund, eller opptil 10 bilder/s med en mekanisk lukker. Sammen med et bredt følsomhetsområde som når opp til en utvidet ISO 204800. Sensorens design inkluderer også et 693-punkts fase-deteksjons autofokussystem, som gir deg intelligent objektsporing og sanntid AF-øye for å kvalitetssikre fokus på bevegelige motiver.

BIONZ X utfører også opptil 60 AF/AE-funksjoner per sekund kombinert med 20 fps for å sikre deg gode resultater ved fotografering av objekter som forflytter seg kjapt. I tillegg til stillbilder, støttes UHD 4K videoopptak med opptil 30 bilder per sekund, og Quick og Slow Motion-opptak er også tilgjengelig. I tillegg er 5-akset SteadyShot INSIDE sensorskift bildestabilisering også tilgjengelig, noe som minimerer risikoen for kameravibrasjoner med opptil 5,5 stopp.

En annen fordel er mulighetene i bildebehandlingen. Sony a9 II får en dramatisk oppdatering i sitt fysiske design, med en mer ergonomisk kroppsform, raffinert værforsegling og forbedrede tilkoblinger. En 3.69mill punkts OLED EVF gir en lys og klar synsvinkel i øyehøyde og gir blackout-fri visning for å understøtte fotografering hastigheter med stor bevegelse. Den bakre 3.0" 1.44 mill punkts vippe LCD-skjermen har også en berøringsskjermdesign for intuitiv kontroll over skyteinnstillinger og avspilling.

Doble UHS-II SD-minnekortspor gir deg fleksibel fillagring. Sony a9 II er også blitt utstyrt med en forbedret 1000BASE- T Ethernet-port for raskere kablet LAN-deling og fjernkontroll av kameraet. Trådløs deling av 5.0 GHz og Bluetooth er også integrert for trådløs deling og fjernstyringl. I tillegg gjør det mulig å spille inn et opptil 60 sekunders lydklipp for hvert bilde, som deretter automatisk kan konverteres til tekst ved hjelp av appen Transfer & Tagging, og deretter integreres i filmenes metadata.

24.2MP Exmor RS BSI Stacked CMOS-sensor og BIONZ X-bildeprosessor

Sony a9 II er bygget for hastighet, har en 24.2MP Exmor RS BSI stacked CMOS-sensor, sammen med en oppdatert BIONZ X-bildeprosessor, som gir imponerende rask og responsiv ytelse. Du får opptil 20 bilder per sekund ved hjelp av en elektronisk lukker, eller 10 bilder/sek med mekanisk lukker.Sensorens bakbelyste design gir også høy følsomhet for en utvidet ISO 204800 med redusert støy for ren bildekvalitet i en rekke lysforhold. I tillegg kan ukomprimerte råfiler tas opp i 14-bit for større fargerom og fleksibilitet i post-produksjon.

BIONZ X-prosessoren fungerer også med en høyhastighets front-end LSI for å få raskere behandlingstid sammen med et bredt dynamisk område for jevn tonal gjengivelse. Automatisk antiflimmer minimerer flimmereffekten for bedre resultater på stillbilder. Ved bruk av elektronisk lukker, er det dessuten mulig med fullstendig blackout-free overvåking for mer nøyaktige komposisjoner av bevegelige motiver.

Raskt hybrid AF-system

Et raskt hybrid AF-system dekker 93% av bildeområdet, inkluderer også 693 fasedeteksjonspunkter sammen med 425 kontrastdetekteringsområder som gi deg rask og presis fokusering i en rekke lysforhold med følsomhet ned til -3 EV. Tettheten av fokuseringspunkter fra dette hybrid AF-systemet muliggjør også AF-teknologi, som gir deg fantastiske muligheter til å følge bevegelige motiver i en rekke lysforhold. Oppdaterte AF-algoritmer gir deg også muligheter til å følge motiver med uberegnelige eller uforutsigbare bevegelser. I tillegg muliggjør bruk av faseregistreringspunkter bruk av A-mount-objektiver via LA-EA3- eller LA-EA1-adaptere med med full kontinuerlig AF/AE-sporingskompatibilitet. LA-EA3- og LA-EA1-adaptere fås som tilbehør hos Foto.no.

Fokussystemet egner seg også til en rekke fokuseringsfunksjoner for mer nøyaktighet, inkludert Lock-on AF, som holder fokus på bevegelige motiver gjennom bruken av en konfigurerbar ramme som er satt over ønsket motiv i bevegelse, og Expand Flexible Spot, som bruker nærliggende fokuspunkter for å beholde fokuset på bevegelige motiver selv om det opprinnelig valgte punktet mister fokus.

Fokusrammen kan velges mellom hvitt og rødt, og AF-sporing er mulig med blender som er nærmere enn f/16 med utvalgte objektiver når du arbeider i Focus Priority-modus. Eye AF kan også brukes for enklere fokus på menneskers øyne for portretter og er tilgjengelig i både AF-S og AF-C-modus, for både stillbilder og video. Eye AF kan også brukes ved fotografering av dyr, også med hvilken som helst fokuseringsmodus når du fotograferer stillbilder.

Autofokus kan også brukes i forbindelse med Focus Magnifier-funksjonen som gir deg mere detaljer når du fotograferer. Den bakre berøringsskjermen kan også brukes til Touch Focus-kontroll, og en Touchpad Focus Control-modus lar deg bruke bakskjermen intuitivt mens du holder øye med søkeren. I tillegg, når du jobber i AF-C-modus, kan fokuspunktet flyttes mens utløserknappen er trykket halvt ned, noe som gjør det lettere å raskt skifte fokus uten å miste motivet.

Design

 • En nyvinning er en Quad-VGA OLED Tru-Finder EVF som har en oppløsning på 3,69m punkter og en 0,78x forstørrelse for lys, tydelig visning i fyldige detaljer. I tillegg har den en oppdateringsfrekvens på 120 fps for spesielt jevn avspilling av bevegelige motiver. Et fluorbelegg er blitt påført på det ytterste søkerelementet for å gjøre det lettere å rengjøre.
 • I tillegg til EVF, er en 3,0" 1.44m-punkts bakre LCD også tilgjengelig, som har et berøringspanel-design for intuitiv betjening og fokuseringskontroll. Skjermen vipper også oppover og nedover for å dra nytte av høye og lave vinkler.
 • Chassis med magnesiumlegering sikrer stivhet, holdbarhet og stabilitet samtidig som kamerahuset oppfattes som lett. Objektivfestet er også forbedret for bedre støtte av tunge objektiver, og grepet er forbedret for mer komfortabel håndholding.
 • Omfattende værforsegling, inkludert forbedret tetting rundt batteridekselet, terminaldekselet og chassifugene, har blitt brukt for å motstå støv og fuktighet for pålitelig bruk i tøffe værforhold.
 • Ved å bruke samme NP-FZ100-batteri som forgjengeren, er a9 IIs batterilevetid vurdert til omtrent 500 bilder per lading med EVF eller 690 bilder ved bruk av den bakre LCD-skjermen.
 • To SD-minnekortspor gir mulighet for fleksibel lagring og håndtering av filer og kan konfigureres til å partisjonere rå- og JPEG-filer eller kan brukes til overflow-opptak. Begge kortsporene er støtter UHS-II minnekort for raskere overføringshastigheter.
 • En USB 3.2 Gen 1 Type-C-port er lagt til, i tillegg til en mikro-USB-port, for raskere og mer pålitelig tethering-støtte. USB Type-C-tilkoblingen gjør at kameraet kan lades fra andre strømkilder mens det er tilkoblet.
 • Integrert PC-synkroniseringsterminal for kablet blitsynkronisering med strobepakker eller fjernkontroller fra trådløs radio.
 • Slitesterk design er testet for 500 000 aktiveringer.
 • Oppdatert Multi Interface Shoe støtter arbeid med ECM-B1M Shotgun Microphone eller XLR-K3M XLR Adapter Kit (begge tilbhør hos Foto.no), som gir forbedret, tydelig lydopptakslyd ved å sende et digitalt lydsignal til kameraet, i motsetning til et analogt signal.
 • A9 II har også en 3,5 mm kontakt til mikrofon med kompatibilitet for eksterne mikrofoner.
 • Kompatibel med VG-C4EM vertikal grep som kan fås som tilbehør.

Tilkoblinger

 • Innebygd Wi-Fi gjør det mulig for Sony a9 II å dele bilder med en gang til mobile enheter for direkte deling på nettet, og har støtte for både 2,4 og 5,0 GHz-bånd som muliggjør trådløs tethered opptakstøtte. NFC (Near Field Communication) støttes også, noe som gir mulighet for en berøringsforbindelse mellom kameraet og kompatible mobile enheter; ingen komplekse oppsett for tilkobling er nødvendig. Når den koblede mobilenheten er tilkoblet, kan den også vise et live-visnings på skjermen og fjernstyre kameraets lukker.
 • Bluetooth-tilkobling gir mulighet for innhenting av stedsdata.
 • Integrert Ethernet-port er oppgradert til 1000BASE-T-hastighet for rask kabeldeling av LAN og fjernstyring.
 • Når du jobber over et kablet LAN, er appen Remote Camera Tool 2.1 nå forbedret for redusert tidsforsinkelse og forsinkelser i live-visning, så vel som støtte for ekstern SD-kortformatering, bytte av FTP-server og endringer til destinasjoner for stillbilde. Kablet eller trådløs LAN-overføring kan også foregå i bakgrunnen, mens du fortsetter å fotografere.
 • Imaging Edge Remote for desktop støtter nå a9 II for PC Remote-opptak via Wi-Fi-tilkoblingen eller koblet sammen med den kablede USB Type-C-porten. En oppdatert dataoverføringskontroll gjør det nå mulig å overføre filer fra et SD-kort over Wi-Fi ved hjelp av Imaging Edge Mobile-appen, selv når kameraet er slått av.
 • Transfer & Tagging appen kan sende FTP-innstillingsparametere fra din mobile enhet til selve kameraet, og gir deg automatisk dataopplasting til en FTP-server med vedlagte metadata, samt at du kan utføre automatisk tale-til-tekst-konvertering.
 • Voice memo kan tas opp sammen med stillbilder og gi mulighet for å knytte opptil 60 sekunders lange lydopptak til individuelle bilder. Disse memoene er lagret som WAV-lydfiler, og kan legges ved filer og spilles av når bildene blir gjennomgått. Ved hjelp av Transfer & Tagging-tillegget på en smarttelefon kan du automatisk eller manuelt konvertere denne lyden til tekst som innebygges i bildets metadata.
 • Opptil 10 forskjellige FTP-innstillinger kan lagres og oppbevares på et SD-kort, eventuelt opptil 20 forskjellige innstillinger kan også  lagres via Imaging Edge Mobile-appen.

UHD 4K videoopptak i XAVC S-format

Intern innspilling av UHD 4K-filmer er mulig i flere bildefrekvenser opp til 30 bilder per sekund, og basert på Super35mm-opptaksområdet og effektiv 6K-oppløsning gir oversampling større detaljering og full pikselavlesning er mulig, det vil si uten pixelbinning, for høyere kvalitet på bilder med redusert moiré og aliasing.

4K-opptak i fullformat er også blitt dramatisk forbedret for forbedret kvalitet når du arbeider med hele sensorbredden. Full HD 1080p-innspilling støttes også i bildefrekvenser opp til 120 fps, og begge oppløsningene bruker 100 Mbps XAVC S-formatet som finnes i et MP4-wrapper med 4:2:0-sampling. Den høye hastigheten, 120 bps innspilling, gjør det også mulig med 4x og 5x slow-motion filmopptak med bildefrekvensen satt til enten 30p eller 24p. I tillegg til høyoppløselig internt opptak, muliggjør en ukomprimert HDMI-utgang også bruk av en ekstra ekstern opptaker for rent 4K-opptak med 4:2:2-sampling.

4K-videoopptak benytter også når du trenger å 8MP-stillbilder under avspilling ved å ta en bilderamme fra en film og lagre det som en egen fil.

5-Akset SteadyShot INNSIDE Bildestabilisering

A9 II har et forbedret 5,5-stopps effektivt 5-akset SteadyShot INSIDE-bildestabiliseringssystem, som kompenserer for fem forskjellige typer kameravibrasjoner som kan oppstå under håndholdt fotografering av stillbilder og video. Dette lar brukerne trygt bruke alle objektiver.

For lange brennvidder vil systemet korrigere for "pitch"- og "yaw"-justeringer. Makro- og bilder med stor grad av forstørrelse vil derimot dra nytte av horisontal og vertikal skiftkompensasjon. Alle fotograferingsstiler får bruk av rullekompensasjonen. Alle 5 stabiliseringsakser vil fungere til enhver tid, også når de brukes med objektiver fra tredjeparter og adaptere eller objektiver med innebygd optisk stabilisering.

Andre kamera-innstillinger

 • Det er mulig å lagre eller laste inn innstillinger til og fra kameraet til et SD-kort for å arbeide med de samme skyteinnstillingene med flere kamerahus.
 • Tilpasselig Fn-knapp kan stilles inn til å håndtere separate oppgaver, avhengig av om du jobber i stillbilder eller videomodus.
 • En ratingsfunksjon lar deg tilordne stjerneverdier, fra 1-5, til bilder i kameraet for raskere redigering og sortering hjemme under etterproduksjon.
 • En avansert 1200-sone evaluerende eksponeringsmåling for sensoren gir konsistente og nøyaktige resultater ved bruk av multisegment, sentrumsvektet eller spotmåling.
 • Måling for gjennomsnitt- og høylys hjelper deg til å unngå utbrente høylysområder og gir henholdsvis stabil autoeksponering.

OBS! Grep og objektiv på bildene er kun for illustrasjon og følger ikke med.

 

 

Pakken inneholder:

Sony Alpha a9 II speilfritt digitalkamera (kun kropp)
Sony NP-FZ100 oppladbart litiumionbatteri (2280mAh)
Sony BC-QZ1 batterilader
Sony ALC-B1EM Body Cap for E-Mount kameraer
Skulderstropp
Tilbehørs skohette
Okularkopp
USB Type-C-kabel
Kabelbeskytter

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.0x
Eksponerings kompensasjon -5 til +5 EV
Ethernet Ja
Farge Sort
Fast motion Ja
FTP Ja
Fullformat Ja
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning Sony E
Kompass Nei
Megapiksler 24,2
Merker Sony
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital
Modell A9 II
NFC Ja
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensorstørrelse Fullformat
Slow motion Ja
Støtsikkert Nei
USB 3 Type C (USB-C)
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenrILCE9M2B.CEC
85 963,-
Varenr159637
På lager
3
1 028,-
Varenr145515
På lager
6
2 350,-
2 937,-
Varenr139173
På lager
7
28 753,-
29 903,-
Varenr108939
På lager
3
1 412,-
Varenr139472
På lager
2
2 527,-
Varenr139473
Leveres på bestilling
20 967,-
Varenr118922
Bestilt, ukjent leveringstid
19 964,-
Varenr117275
Bestilt, ukjent leveringstid
21 829,-
Varenr104756
Leveres på bestilling
30 285,-
Varenr104917
Leveres på bestilling
971,-
Varenr145507
Ikke på lager
1 799,-
Varenr145510
Leveres på bestilling
647,-
Varenr145511
Leveres på bestilling
4 483,-
Varenr151821
Leveres på bestilling
8 689,-
Varenr151115
Leveres på bestilling