97736 97736 97736 97736 97736 97736

Canon EOS 1D X Mark III Kamerahus

83 790,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

EOS-1D X Mark III

Flaggskipet DSLR er perfekt for sport og dyreliv, og utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra EOS-1D X og EOS-1D X Mark II fotografer over hele verden, inkludert omfattende testing med profesjonelle fotografer. Canon har en rik historie med å skape optisk utmerkede produkter, og tilbyr med EOS-1D X Mark III en imponerende forbedring innen autofokus, bildekvalitet, video og kommunikasjon. Det nye kameraet gjør profesjonelle fotografer trygge på at de vil fange "blinkskuddet", og kan levere det i en konkurransedyktig hastighet – raskere enn noen gang. Dette er ideelt for en industri der alt går i et stadig raskere tempo.

Canons speilreflekskameraer fortsetter å dominere profesjonell fotografering. Hastighet, autofokus og høyhastighetskommunikasjon er kjernen i EOS-1D X Mark III. Dette gjør kameraet til et ideelt valg for profesjonelle innen spesielt sport og dyreliv. Disse fotografene er ofte under press når de skal fange og levere flotte action-bilder, som ofte kan være over på under en brøkdel av et sekund.

 

TIPA PRISVINNER 2020 - BESTE PROFESJONELLE DIGITALE SPEILREFLEKSKAMERA: Canon EOS-1DX Mark III

 

En stor forbedring av autofokus

EOS-1D X Mark III er utrolig raskt og tilbyr eksepsjonell presisjon, pålitelighet, høyytelse autofokus og motivsporing, hvilket gir fotografer et større valg når de skal fange det perfekte bildet. Kameraets nye autofokus-algoritme forbedrer stabilitet og sporing – med både optisk søker og Live View-fotografering – ved hjelp av dyp læringsteknologi for å sikre nøyaktig fokussporing for hvert bilde. Når du bruker den optiske søkeren i EOS-1D X Mark III, bruker den en ny autofokussensor som tilbyr omtrent 28x oppløsningen i midten av sensoren sammelignet med den i EOS-1D X Mark II – det nåværende toppkameraet for profesjonelle fotografer.

– Den nye autofokus-algoritmen i EOS-1DX Mark III tar objektsporing til et nytt nivå, med en intuitiv kontroll og nøyaktige resultater. Det leverer som du kan forvente av det ultimate profesjonelle sportsfotografi-kameraet, sier Richard Heathcote, senior sportsfotograf, Major Events, Getty Image.

EOS-1D X Mark III tilbyr utvidet AF-lysstyrkeområde med større presisjon, og har en rekke autofokus-funksjoner som gjør det mulig for fotografer å fange "blinkskuddet". I Live View kan brukere benytte seg av 525 AF-områder ved å bruke Dual Pixel CMOS AF-systemet som dekker omtrent 90x100 prosent av bildesensoren. Ved å bruke den samme AF-algoritmen som når du fotograferer med den optiske søkeren, sikrer den økt fleksibilitet når du rammer inn motiver, enten det er en racerbil i sporet eller en fugl på flukt. Med full AF og AE støtter EOS-1D X Mark III en betydelig raskere bildefrekvens, ved bruk av enten den optiske søkeren (opp til ca. 16 bps med mekanisk lukker) eller Live View (opptil ca. 20 bps mekanisk eller elektronisk lukker). I tillegg muliggjør kameraets CFexpress-kortspor fem ganger lengre RAW-burst-opptak sammenlignet med forgjengeren.

Utfordre kreativiteten – fang alt

EOS-1D X Mark III er et tydelig eksempel på Canons forpliktelse til å flytte grensene for nyskapende bildebehandling med utmerket optisk teknologi. Kamera gir bedre bildekvalitet på enda høyere ISO, og har mulighet til å fange stillbilder i 10bit ved bruk av HEIF-filformatet. Kraften i 4K-oppløsning er at det bringer historier til live, med mulighetene til filmatisk opptak med 4K-filmer, inkludert 4K60p med 10bit Canon Log internt opptak. EOS-1D X Mark III kan også ta både film og stillbilder i RAW-format, hvilket reduserer mengden utstyr profesjonelle trenger på et prosjekt.

Innholdsdeling, raskere enn noen gang

For profesjonelle er innholdsdeling like viktig som å ta bildene. Med EOS-1D X Mark III kan bildene deles raskt og enkelt takket være innebygget Wi-Fi og lavenergi-Bluetooth. For å holde tritt med stadig kortere tidsfrister, overfører kameraet data med dobbelt så høy hastighet som EOS-1D X Mark II når du bruker den innebygde ethernet-tilkoblingen, eller den nye trådløse filsenderen (WFT-E9). Sistnevnte er også er kompatibel med Canons nylig lanserte Cinema EOS C500 Mark II-kamera. Sammen med enklere nettverksoppsett forbedrer EOS-1D X Mark III den profesjonelle arbeidsflyten.

En forlengelse av de profesjonelle funksjonene

Eksisterende brukere av EOS-1D-serien vil være komfortable med å bruke EOS-1D X Mark III. Kameraets pålitelige ergonomi sørger for sømløs navigering, mens kamerahuset i magnesiumlegering gir holdbarheten som forventes fra Canons EOS-1-kameraer. Profesjonelle fotografer kan forvente minst den samme imponerende kvaliteten som på EOS-1D X Mark II. En utmerket værforsegling gjør at kameraet kan stå imot tøffe forhold, som vind, regn og fuktighet. EOS-1D X Mark IIIs har også utrolige fotograferingsevner under utfordrende og mørke lysforhold, samt opplyste knapper som gir mulighet for god presisjon. Kameraet tilbyr videre en ny tilleggskontroll for å velge AF-punkter, innebygd i AF-ON-knappen. Dette gjør at fotografer kan endre AF-punkter mens de er på farten, for å få den beste komposisjonen. Batteriet LP-E19s levetid er også dramatisk forbedret. Profesjonelle fotografer kan dermed ta bilder over lengre tid uten å måtte bytte batterier, noe som øker sjansen for å fange et godt blinkskudd.

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.0x
Eksponerings kompensasjon -5 til +5 EV
Farge Sort
FTP Ja
Fullformat Ja
GPS Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Kamerafatning Canon EF
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 20,1
Merker Canon
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype CFast
Modell EOS 1D X Mark III
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Profesjonell
Sensorstørrelse Fullformat
USB 3 Type C (USB-C)
Videooppløsning 5952x3968
Vribar skjerm Nei
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenr3829C003
97736