490411 490411 490411

Sony LA-EA5 Adapter med AF

For A-objektiv på E-fatning

3 489,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Sony Cashback

Få opptil kr 6 600,- tilbake på utvalgte Sonyprodukter

Sony LA-EA5 35 mm adapter 

Adapter for objektiv av A-typen til kameraer av E-typen

En kompakt objektivadapter med en elegant, sylindrisk form som gjør at brukere av objektiv av A-typen kan utnytte den enestående AF-ytelsen til de nyeste kamerahusene av E-typen.

Avansert AF av E-typen for objektiver av A-typen
LA-EA5 gjør at SSM- og SAM-objektiver av A-typen kan brukes sammen med de nyeste kamerahusene av E-typen, med full støtte for bred fasegjenkjennende AF i fokalplanet, inkludert motivgjenkjennende funksjoner som AF på øye i sanntid (for mennesker og dyr), sanntidssporing med mer. Se Kompatibilitet nedenfor for å få informasjon om kompatible hus og objektiver.

AF/AE-sporing på opptil 11 bilder per sekund
Denne avanserte adapteren kan brukes sammen med de nyeste kamerahusene av E-typen for å gjøre SSM- og SAM-objektiver av A-typen kompatible med AF/AE-sporingsfunksjonen til objektiver av E-typen, selv ved kontinuerlig fotografering på opptil 11 bilder per sekund. Se Kompatibilitet for å få informasjon om kompatible hus og objektiver.

AF, AF/AE-sporing for motorløse objektiver
LA-EA5 støtter alle objektiver av A-typen, inkludert modeller som ikke har interne motorer. Full støtte gis for fasegjenkjennende AF, AF på øye i sanntid (for mennesker og dyr), sanntidssporing og kontinuerlig AF/AE-sporing på opptil 11 bilder per sekund. Se Kompatibilitet nedenfor for å få informasjon om kompatible hus og objektiver.

Kompakt sylindrisk design
En ny kompakt AF- og blenderåpningsdrivenhet er pakket inn i en elegant sylindrisk monteringsadapter. Adapteren matcher diameteren til A-typen slik at ingenting stikker ut fra undersiden når den brukes på et kompakt hus av E-typen, noe som sikrer godt grep og bruk, selv når kameraet er montert på et vertikalt grep.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektivtilbehør
Merker Sony
Produktkategori Overganger
Produkttype Adapter


Produsentens varenrLAEA5.SYU