Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator Calibrite ColorChecker Display Skjermkalibrator

Calibrite ColorChecker Display

Skjermkalibrator

1 990,-
10 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 9Hovedlager
  • 0Skøyen

Avansert skjermkalibrering for entusiastiske og profesjonelle fotografer som ønsker en praktisk, enkel og rimelig løsning.

For kreative perfeksjonister som ønsker profesjonell kvalitet kombinert med et enkelt, veiviserdrevet grensesnitt, tilbyr Calibrite ColorChecker Display drevet av X-Rite alt du trenger for å få en glimrende kalibrert skjerm, bærbar PC eller projektor. Når alle enhetene i arbeidsflyten din er kalibrert, kan du fokusere på å være mer kreative i stedet for å lure på hvorfor fargen i bildene dine ikke samsvarer med det endelige resultatet.

For Color Perfectionists som ønsker enkelhet, gir ColorChecker Display utrolig jevn farge med null stress, slik at du kan holde deg mer fokusert på å gjøre det du liker.

Fargen på alle dine digitale skjermenheter (stasjonære skjermer, bærbar datamaskin og projektor) vil variere fra enhet til enhet og endres til og med over tid. Lysstyrken og stabiliteten til skjermen og arbeidsmiljøene dine er alle faktorer når du arbeider med farger. Når du kalibrerer skjermene dine for å opprette en fargeprofil, vil du eliminere utallige frustrerende timer med å prøve å finne ut hvorfor bildene dine ikke samsvarer på tvers av enheter, eller hvorfor bildet du sendte ut til et laboratorium eller skrev ut selv ikke samsvarer med bildet du brukte timer på å perfeksjonere.

ColorChecker-skjermen fra Calibrite er Color Perfectionists-valget for å enkelt kalibrere alle skjermenhetene dine og få jevn farge i favorittprogrammene dine.

ColorChecker-skjermen inneholder et ccColorimeter og ccStudio-programvare drevet av X-Rite. Det veiviserdrevne grensesnittet til programvaren fører deg gjennom hele prosessen og minner deg når det er på tide å omprofilere skjermene dine for å opprettholde konsistens.

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Produktkategori Kalibrering
Produkttype Kalibrering
Produsent Calibrite


228767