228773 228773 228773 228773 228773 228773 228773 228773 228773

Calibrite ColorChecker Studio

Probe skjerm og print

6 489,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Profesjonell opptak til utskriftskalibrering med Calibrite ColorChecker Studio.

  • En alt-i-ett-løsning med et brukervennlig programvaregrensesnitt
  • Ideell for alle brukere som ønsker å oppnå fargematch fra skjerm til utskrift
  • Skriverprofilering kan skape forskjellige "utseende" for å etterligne kaldtone-, high key- og svart/hvitt-profiler
  • Kompatibel med Mac- og Windows-operativsystemer

Calibrite ColorChecker Studio, utviklet av X-Rite, er den helt nye fargebehandlingsløsningen for innholdsskapere som ønsker proffresultater. Utskriftene dine vil matche visjonen din mer perfekt enn du noen gang trodde var mulig.

Det profesjonelle nivået, start-til-slutt-fargehåndteringsløsningen bygget av fargeperfeksjonister for fargeperfeksjonister.

ColorChecker Studio fra Calibrite ble laget for fotografer som elsker å skyte, skanne, redigere og skrive ut, men ikke elsker å kaste bort tid og penger på prosessen. Den patenterte teknologien innebygd i ColorChecker Studio gir presis, intuitiv fargehåndtering gjennom hele prosessen. Sluttresultatet er utskrifter som samsvarer med bildene dine på alle enhetene dine.

ColorChecker Studio er en utskriftsløsning som tar din fargestyrte arbeidsflyt til et nytt nivå av nøyaktighet og kontroll. Funksjonene inkluderer skriverprofilering for svart-hvitt, skannerprofilering, skjermprofilering for video, pluss en strømlinjeformet brukeropplevelse i den fantastiske ColorChecker Studio-programvaren.

Den forbedrede og intuitive ColorChecker Studio-programvaren gir den perfekte balansen mellom automatisering, med et komplett utvalg av kreative kontroller for fotografer, filmskapere og designere som ser etter flere alternativer og kontroll over fargen. Du blir ledet gjennom hvert trinn med et utvidet utvalg av ekspertalternativer for å tilpasse og finjustere arbeidsflyten din etter ønske.

ColorChecker Studio leverer en komplett pakke med verktøy for å kalibrere og profilere alle enhetene dine fra opptak til utskrift. Du vil være trygg på at det du har fanget i kameraet eller skanneren og ser på alle skjermer og mobile enheter eller projektorer, vil matche den endelige utskriften. Og med tiden du sparer, kan du gå tilbake til å fokusere på det du liker - å lage flere bilder.

Fargeperfeksjonister som fanger, redigerer og skriver ut, vil bli overrasket over hva som er mulig.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Calibrite
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrCALB201