RETUR Angelbird AV PRO CFexpress SE 512G Type B 512GB

RETUR Angelbird AV PRO CFexpress SE 512G

Type B 512GB

1 990,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Uten emballasje.

Beskrivelse

Oppgrader produksjonen din med CFexpress type B-media

AV Pro CFexpress SE type B-minnekort fanger hver detaljerte ramme i RAW 8K+-oppløsning og er det perfekte overgangsmediet for fagfolk som ønsker å teste grensene for hva denne nye teknologien kan tilby.

 • CFexpress™ 2.0/Type B makshastighet
 • Lesehastighet 1785 MB/s
 • Skrivehastighet 850 MB/s
 • Vedvarende ytelse for RAW 8K+
 • Eksepsjonell prosessorkraft

CFexpress SE-kortet kombinerer funksjoner med Stable Stream™ og vedvarende skrivehastighet på 800 MB/s for å opprettholde ytelsen for lengre varighet.

Denne allround-kapasiteten er eksklusivt tilgjengelig i et 512 GB-alternativ og er en ideell løsning for mindre krevende produksjonsjobber, der et enkelt kort kan få deg gjennom dagens opptak.

På et øyeblikk

 • Vedvarende skrivehastighet på 800 MB/s støtter konsekvent skriveytelse for opptak med lang varighet gjennom kapasiteten på kortet.

 • Eksepsjonell prosessorkraft Eksepsjonell prosessorkraft for oppretting av RAW-bilder og videoinnhold.

 • Stable Stream™ tilbyr uavbrutt lese- og skriveytelse for Hd-resultater.

 • Adaptiv strømstyring forbedrer batteriets kjøretid mens tapsbeskyttelse for strømbrudd gir en sikker avslutning for å beskytte innhold i tilfelle plutselig strømbrudd.

 • Adaptiv termisk styring beskytter kort og innhold fra virkningene av overoppheting.

 • Aktiver produktfordelene dine innen 30 dager etter kjøp og motta 3 års begrenset garanti, inkludert individuell kundeservice, teknisk støtte og gratis datagjenopprettingstjeneste på hard- og programvarenivå levert av det tekniske teamet vårt i Østerrike.

STABLE STREAM™ VEDVARENDE SKRIVEYTELSE Krevende formater som 8K+ RAW-opptak eller kontinuerlig fotografering legger til en stor databyrde for de fleste kamerasystemer.

Å fange detaljerte HD-rammer krever en vedvarende skrivehastighet som ikke stopper eller minsker ytelsen ettersom kortkapasiteten blir brukt.

Vår Stable Stream™- teknologi støtter de kraftige vedvarende skrivehastighetene som sikrer at et jevnt hastighetsområde opprettholdes gjennom hele varigheten av hver opptaksøkt for hele kortkapasiteten.

LAGET I ØSTERRIKE Vi håndterer alle aspekter av forsyningskjeden fra design og engineering, til montering og testing direkte fra kontoret vårt i Østerrike. Det sikrer at produktet i hendene dine har høyest mulig kvalitet.

TJENESTE FOR DATAGJENOPPRETTELSE Denne tjenesten dekker medier som har fått fysisk skade og/eller programvareproblemer som data eller NOlkorrupsjon. På forespørsel utvider vi også en taushetsavtale for å sikre at personvernet og konNOdensialiteten til medieinnholdet er beskyttet.

Tjeneste for datagjenopprettelse leveres innen 3 års-garantien og er gratis.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Used
Merker Angelbird
Modell Angelbird AV PRO CFexpress SE 512GB
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare


Produsentens varenrAVP512CFXBSE
607609