Zeiss Loxia 21mm F2.8 til Sony E Zeiss Loxia 21mm F2.8 til Sony E Zeiss Loxia 21mm F2.8 til Sony E Zeiss Loxia 21mm F2.8 til Sony E Zeiss Loxia 21mm F2.8 til Sony E

Zeiss Loxia 21mm F2.8

til Sony E

17 590,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Zeiss Loxia 21mm F2.8 er et manuelt fullformatobjektiv for Sony a7-modeller. De lette Loxia objektivene gir deg den kjente Zeiss-kvaliteten og godfølelsen med et manuelt objektiv.

  • Sjeldent høy bildekvalitet
  • Kompakt og lett objektiv
  • Tilbake til det enkle med manuell fokus og blenderring

Presis og slitesterk konstruksjon, lav vekt.

Objektivene i Loxia-serien er laget for å matche kamerafunksjonenen til Sony a7-serien, og egner seg glimrende til både foto og video.


Carl Zeiss har alltid vært synonymt med den ypperste bildekvaliteten og byggekvaliteten. Det gjelder også Loxia. Objektivet støtter også automatisk aktivering av forstørrelsesfunksjonen ved vridning av  fokusringen. Valgfri trinnløs blenderjustering, til videobruk og 180° fokusrotasjon for alle objektivene i serien for svært presis fokusering.

Avansert konstruksjon i meget høy kvalitet 

Robust, metallkonstruksjon gir slitestyrke. Ergonomisk fokusring for  behagelig finjustering av fokus. Egen pakning mot kamerabajonetten  sikrer tett forbindelse mellom kamerahus og objektiv.

Landskapsobjektivet 

Et bredt bildefelt gjør at dette objektivet er godt egnet for å ta bilder av landskpaer og for å leke med perspektiver og linjer. Det passer også godt til interør-bilder og på trange steder.

 

 

HUSK FILTER! 52mm filterstørrelse

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 52
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Lengde Objektiv (mm) 72
Nærgrense i cm 25
Objektivfatning Sony E
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Zeiss
Vekt Objektiv (g) 394


Produsentens varenr2131-999
3882