Julegavetips →

TetherPro USB-C til USB 3.0 4,6m 4,6 m Sort USB kabel. Sort TetherPro USB-C til USB 3.0 4,6m 4,6 m Sort USB kabel. Sort

TetherPro USB-C til USB 3.0 4,6m

4,6 m Sort USB kabel. Sort

699,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

TetherPro USB 3.0 standard A til USB-C-kabel, svart, fra Tether Tools. Lengde 4,6 meter, noe som er utmerket for fotografer som jobber med direkte forbindelse mellom kamera og datamaskin i studio eller på stedet. USB-C-kontakten er reversibel, noe som betyr at uansett hvordan du kobler den til, er den alltid riktig side opp!

USB 3.0 til USB-C

TetherPro CUC3215-ORG har en reversibel USB-C-kontakt i den ene enden og en standard USB A i den andre. Kabelen er ment for å koble kameraer utstyrt med en USB-C-kontakt til en datamaskin med en USB 3.0-port.

Lengde 4,6 meter

Denne kabelen er 4,6 m lang, noe som er den optimale lengden for fotografer som arbeider bundet. Hvis det er behov for en lengre kabel, må en aktiv skjøteledning brukes for å opprettholde signalstyrken.

Høy kvalitet i alle detaljer

Alle TetherPro USB-kabler er produsert med den nyeste teknologien og oppfyller bransjens høyeste standarder. Kabeldimensjon i god størrelse, komplett skjerming og plating gir rask og forstyrrelsesfri overføring av store datamengder.

Sikkerhet i minste detalj

TetherPro USB-kabler er tilgjengelige i to farger, svart og oransje. Den oransje fargen er veldig populær blant fotografer, da den er lett å se og unødvendige forstyrrelser kan unngås på grunn av at noen får tilgang til kabelen. Kompletter med JerkStoppers, som ytterligere sikrer forbindelsen.

Merk: Denne kabelen er kun for dataoverføring. Ikke bruk kabelen til å lade enheter.

Spesifikasjoner

  • Datakabel - brukes ikke som ladekabel
  • Lengde: 4,6 m
  • Tilkobling: USB 3.0 til USB-C
  • Farge: Svart
  • USB 3.0

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Kabler
Produkttype USB
Produsent Tether Tools


Produsentens varenrCUC3215-BLK
209767