Tenba Tools Cable Duo 4 Cable Pouch Blå Tenba Tools Cable Duo 4 Cable Pouch Blå

Tenba Tools Cable Duo 4 Cable Pouch

Blå

295,-
20+ stk. Totalt på lager
  • 2Butikklager, Bergen
  • 20+Hovedlager
  • 0Skøyen

Den blå Tenba Tools-serien Duo 4 kabelpose er mer enn bare en kabelpose - den er en fullstendig arrangør for mindre utstyr og tilbehør. Denne modellen av Tools Duo-posen måler 22.23 x 10.79 x 6.99 cm og representerer den minste i serien for å spare plass i vesken din uten å ofre organisasjonen.

Den har en dyp side for ladere, lysmålere, radioutløsere, strømadaptere og lavaliermikrofoner, og en grunne side for å organisere kabler, batterier og mindre gjenstander. Den dype siden har en kort YKK-glidelås øverst, slik at giret kan fjernes raskt, og den grunne siden har en klaff med glidelås som gjør kablene enkle å jobbe med. Innebygde elastiske sløyfer forhindrer at kablene floker seg uten behov for individuelle ledningsinnpakninger, og posens 21 cm lengde passer til de mest populære trådløse lavaliermikrofonene uten å bøye antennen.

Det ytre er laget av vannavstøtende 300D sildbenpolyester med pålitelige YKK-glidelåser som gir deg rask og enkel tilgang til interiøret. For å gjøre det lettere å finne tingene dine, er det et meshforsterket TPE-vindu, slik at du kan se hva som er inni deg uten å måtte åpne det. Med en vekt på mindre enn 115 gram, veier Duo-posen ikke din for mye hvis vekt betyr noe.

Produktinformasjon

Hovedkategori Bæresystem
Merker Tenba
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenr636-644
202823