533167

OConnor Ultimate 1040 Fluid Head

100mm Half Ball Video Hode

145 362,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

OConnor Ultimate 1040 Fluid Head

Er et lett væskehode som deler funksjoner med de andre væskehodene i OConnor Ultimate væskehodelinje. Dette lar operatører enkelt bytte mellom lettere og tyngre kameraer uten å måtte lære på nytt eller tenke på forskjellene mellom væskehoder. Hodet støtter kamera og tilbehør til en verdi av 45 pund ved et tyngdepunkt (COG) 5 tommer over kameraplattformen. Motvektssystemet bidrar til å forhindre at kameraet vipper fremover eller bakover på hodet av seg selv og hjelper kameraet til å forbli i posisjonen operatøren plasserer det uten å kreve ekstra innsats for å holde det på plass. Motvektssystemet på 1040 er et trinnløst system, så det er kontinuerlig variabelt fra den maksimale vekten hodet kan støtte helt ned til null. Dette gjør 1040 ekstremt allsidig og egnet for bruk med tunge kameraer i ENG-stil helt ned til lette kameraer, samtidig som den opprettholder den samme driftsfølelsen.

1040 har en stor Euro-stil hurtigutløserplate. QR-platen lar deg montere og fjerne kameraet ved å løfte rett av hodet og slippe å skyve det inn fra baksiden. Væskehodet kan vippes 90 grader fremover og bakover, slik at du kan vippe kameraet rett ned og deretter rett opp, alt i samme bilde. Kameraet har også uavhengige drakontroller og låser for både panorering og tilt. Den medfølgende 100 mm kulebasen er avtakbar og kan erstattes med andre tilgjengelige baser. Det medfølgende pannehåndtaket kan festes til hver side av væskehodet, ved å bruke monteringsrosetten på hver side av hodet.

Nyttelast og motvekt
1040 støtter kameraer og tilbehør opptil 45 pund ved en COG på 5 tommer. Dette er hva motvekten kan oppheve mens du holder hodet nøytralt i en hvilken som helst posisjon i tiltområdet. Den sinusformede motvekten støtter lettere kameraer og har nesten null balansefeil. Den trinnløse motvekten kan stilles helt ned til null for å få plass til lette kameraer.

Tilt Range
1040 gir et veldig bredt tiltområde på 90 grader forover og bakover, mens den støtter kamerapakker som veier opptil 45 pund (5" COG).
Panorerings- og tiltkontroller
Hodet har uavhengige kontroller på panoreringen og tilt for låsing og dra. Panne- og tiltlåsene er enkle å betjene. Begge kontrollene samsvarer godt med kontrollene til OConnors større 2575 og 2065 hoder, noe som gjør det enkelt for operatører å bevege seg mellom hodet uten å måtte lære seg hvert enkelt hode på nytt.

Ballutjevning
Den medfølgende 100 mm kulebasen gir en sidestøttebase som enkelt tar imot de tunge belastningene dette væskehodet kan bære. Ballen lar deg raskt utjevne skuddet uten å måtte justere stativbena. Kulebasen er også avtakbar og tilgjengelige alternativer inkluderer en Mitchell, 150 mm kulebase, 4-bolt, 3-bolt eller quickfix.

 

I pakken:

  • OConnor Ultimate 1040 Fluid Head
  • OConnor 1030-268 Large European Quick Release with 120mm Camera Mounting Plate for 1030B and 1030S Fluid Heads
  • OConnor Pan Handle with 30° Bend for 1030B & 1030S Fluid Heads (12")
  • OConnor 2575-135 Bottom Extension of Telescoping Pan Handle
  • OConnor Ball Base for Ultimate 1030D Series Fluid Head (100mm)
  • Sachtler Tie-Down for flowtech 100 Tripod

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker OConnor
Produktkategori Stativhode
Produkttype Videohode


Produsentens varenrC1265-0001