Manfrotto MH494-BH Mini Kulehhode Arca Kulehode RC2 og Arca Swiss hurtigfeste Manfrotto MH494-BH Mini Kulehhode Arca Kulehode RC2 og Arca Swiss hurtigfeste Manfrotto MH494-BH Mini Kulehhode Arca Kulehode RC2 og Arca Swiss hurtigfeste Manfrotto MH494-BH Mini Kulehhode Arca Kulehode RC2 og Arca Swiss hurtigfeste

Manfrotto MH494-BH Mini Kulehhode Arca

Kulehode RC2 og Arca Swiss hurtigfeste

995,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Butikklager, Stjørdal
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

MANFROTTO Kulehode Mini MH494-BH

Kulehode Mini MH494-BH

  • Utrolig myk og glatt for enkel innramming
  • Uavhengig panoramabevegelse for enkel landskapsfotografering
  • Uavhengig friksjonskontroll for å balansere utstyret ditt
  • 200PL-PRO-platen (RC2 og Arca-swiss-kompatibel)
  • Unik premium design, sterk og lett

For alle amatørfotografer som leter etter et lite, men kraftfullt kulehode, gir 494 senterkulehode av aluminium rask og nøyaktig posisjonering av kameraet. 494 senterkulehode er lett og kompakt, og ideell for alle som leter etter en rask og enkel løsning for å komponere bildet nøye. Dette stativhodet er laget av meget sterk, lett aluminium, så det er både ekstremt bærbar og sterkt nok til å håndtere belastninger på opptil 8 kg. Det er den perfekte løsningen for alle typer speilfrie kameraer med zoomobjektiver, og til og med mellomstore DSLR.

Dette avanserte kulehodet kombinerer praktisk drift med høy funksjonalitet og har tre uavhengige kontroller: et hovedratt for håndtering av kulelås, en integrert friksjonsspake som justerer spenningen til kulen slik at vekten av utstyret alltid er perfekt balansert og innramingen er enkel, et uavhengig panoramaratt som holder horisonten i balanse og lar kameraet panorere for fantastiske landskapsbilder.

494-kulehode har en unik hurtigkobling som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte standardkameraplater: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss-platen. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan alle Manfrotto-hodene og nesten alle stativhoder som er tilgjengelige på markedet, installeres raskt og enkelt uten at det må demonteres komponenter.

494 Center kulehodedesign gjør det svært enkelt å stille inn og pålitelig å bruke i alle situasjoner.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stativhode
Produkttype Kulehode


Produsentens varenrMH494-BH
543,-
Varenr125124
Leveres på bestilling
1 086,-
Varenr113430
Leveres på bestilling
1 612,-
Varenr141264
Leveres på bestilling
698,-
Varenr161735
Leveres på bestilling