237679 237679 237679 237679 237679 237679 237679 237679 237679 237679 237679

Kandao Meeting S

180° Standalone Video Conference Camera

6 995,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Kandao Meeting S er et ultrabredt 180° frittstående videokonferansekamera, designet for konferanser i et lite møterom. Med det kan brukerne starte et møte når som helst og hvor som helst.

Kandao Meeting S tar hybridmøte til et nytt nivå.

En flott videokonferanse kan er ikke det samme uten et perfekt bilde, fantastisk lyd og mikrofon av profesjonell kvalitet. Dette produktet er utstyrt med et 195-graders objektiv, og skal dekke hele møterommet og formidle et endelig bilde uten forvrengning i 180-graders visning. Det er ikke banebrytende å kombinere et ultrabredt objektiv og AI-lokaliseringsalgoritme, men det er utvilsomt at denne kombinasjonen forbedrer opplevelsen av videokonferanser betydelig. AI-algoritmen er oppgradert på Kandao Meeting S for å finne og spore den talende personen i sanntid, som Kandeo kaller Meeting AI 3.0.

Ulike moduser, visningslås og zoomfunksjoner tilbys for å få videokonferansene til å fungere riktig. Enkeltpersonmodusen, med funksjonen til kun å markere talsmannen, er det beste valget for presentasjon. Modusen for to deltakere viser to deltakere i to rektangler mens den aktive høyttaleren fremheves. Multideltaker-modus vil vise fem deltakere, og markere og vise den talende personen i hovedrektangelet. Ultra-wide-modusen er designet for å vise hele 180-graders synsfelt, slik at ingen detaljer blir utelatt.

Basert på full dupleksdesign kan alle bidra til samtalen i sanntid. Åtte profesjonelle mikrofoner og intelligente algoritmer muliggjør nøyaktig stråleforming, støyreduksjon og ekkokansellering. Premium lydsystemet består av et åtte-mikrofonarray og et åtte-høyttalersystem som kan nå opp til fem meters pickup-rekkevidde.

 

 

Ser ut som en astronaut

Kandao Meeting S er i et sølvhvit design med astronaututseende, med et rundt kamera og et hvitt objektivdeksel på toppen. Kroppen til Kandao Meeting S er laget av slagfast plastmateriale og omgitt av SPCC-metallhorn. Med hvit halvmatt frostet malingsspray blir teksturen og fargen på Kandao Meeting S sterkt optimalisert. I tillegg til forbedret holdopplevelse, er denne utformingen også antiskli og svettebestandig.

Stilig og bærbar

Kandao Meeting S er alltid lett å sette opp hjemme, på forretningsreise eller på kontoret. Den frittstående modusen til den er nøkkelen som gjør den enestående og bærbar. Siden større videokonferanseprogramvare kan installeres og kjøres på den, bortfaller behovet for en ekstern datamaskin. Å koble Kandao Meeting S til en skjerm via en HDMI-kabel er det eneste som må gjøres før et vellykket videomøte. Dessuten leveres den med en fjernkontroll, noe som gjør interaksjoner og kontroller mye enklere.

Videokonferanser blir viktigere enn noen gang. Det har blitt en uunnværlig måte for effektivt arbeid og mellommenneskelig kommunikasjon, mens lanseringen av Kandao Meeting S utvilsomt tar et skritt videre for å gi en videokonferanseopplevelse av høy kvalitet.


I pakken:

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker kandao
Produktkategori Webkamera
Produkttype Webkamera


Produsentens varenrMT0623
10 226,-
Varenr130591
Leveres på bestilling
10 899,-
Varenr135245
Leveres på bestilling