Feelworld Monitor LUT6 HDMI 6" 4K Monitor 2600NIT Feelworld Monitor LUT6 HDMI 6" 4K Monitor 2600NIT Feelworld Monitor LUT6 HDMI 6" 4K Monitor 2600NIT Feelworld Monitor LUT6 HDMI 6" 4K Monitor 2600NIT Feelworld Monitor LUT6 HDMI 6" 4K Monitor 2600NIT

Feelworld Monitor LUT6 HDMI

6" 4K Monitor 2600NIT

3 890,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

Feelworld LUT6 utstyrer filmskapere med fordelene av stor skjerm på kameraet uten at kameraoppsettet føles tungvint på noen måte.

Fronten har en stor LCD-berøringsskjerm med høy oppløsning og som kan sees like klart i dagslys. Det er videotilkoblinger på venstre side, SD-kortspor på bunnen og plass til et NP-F-batteri på baksiden. Den ytre rammen har standard ¼" monteringspunkter på bunnen og høyre for å feste den til kameraer og rigger. Denne designdetaljen gjør LUT6S enkel å feste til et kamera og enkel å dele med et teammedlem eller klient på settet.

Funksjoner
LUT6 har innebygde HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT og Rec709 De-slog3 LUT, og inkluderer SLOG2, SLOG3 , LOGC og VLOG. LUT6S støtter utdata-tilpasset LUT-bildeutgang, viser et HDR-signal (høyt dynamisk område) for utrolig klarhet og detaljer, forenkler kompleksiteten ved fotografering av LOG og HDR, og hjelper deg med å replikere arbeidsflyter etter produksjonen i øyeblikket når det betyr mest - mens du filmer.

Du kan også få et raskt blikk på menyinnstillingene og funksjonene dine med et enkelt trykk på skjermen. Den støtter også kontroll av fysiske knapper. Trykk/roter hjulknappen for raskt valg og funksjonsinnstillinger. Trykk på strømbryteren for å slå av berøringsfunksjonen, designet for å forhindre feilbruk.

LUT6 har 4K HDMI inn og loop-out, og resultatet er muligheten til å vise live-bilde på flere skjermer samtidig, samtidig som den opprinnelige videokvaliteten opprettholdes.

Koble til trådløs sender
Overføring til filmteamet samtidig. Uten kabel er den mer fleksibel for overgang mellom scener og reduserer problemer ved utendørs fotografering.

 

I pakken:

  • LUT6-skjerm
  • Bæreveske
  • Mini-/Micro-HDMI-til-HDMI-kabel
  • Vippearm
  • Bruksanvisning

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Merker Feelworld
Produktkategori Monitor
Produkttype Monitor


Produsentens varenrLUT6
233381