Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C Canon EOS R50 Kamerahus 24,2 MP. ASP-C

Canon EOS R50 Kamerahus

24,2 MP. ASP-C

9 788,-
5 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 5Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Årets beste Canontilbud

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt canonutstyr.

0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon EOS R50 er en perfekt inngangsmodell til EOS R-serien for innholdsskapere som vil ta steget fra smarttelefon til kamera. Med videopptak i 4K, imponerende lyd og skarpe stillbilder, er dette kameraet klar for det meste. Det har et intuitivt grensesnitt, brukervennlig ergonomi og nye og avanserte automatiske opptaksprogrammer som sikrer et godt og profesjonelt resultat. EOS R50 er velegnet for innholdsskapere som vil ha et kamera for å rendyrke sin stil i både stillbilder og video.

Opptak gjort enkelt
EOS R50 har lav vekt og et behagelig grep som gjør det enkelt for aktive innholdsskapere å ta med kameraet overalt. Med den vridbare berøringsskjermen komponerer enkelt bilder fra alle vinkler – høyt og lavt eller med kamera vendt mot deg for vlogging og selfier. Grensesnittet på skjermen, den elektroniske søkeren og plasseringen av knapper og kontroller gir intuitiv betjening av kameraet.

Med Creative Assist-funksjon får du automatisk de beste innstillingene for ulike scener, mens Creative Bracketing-funksjonen skaper flere uttrykk for hvert bilde. Dette gjør EOS R50 til et godt valg for dem som kjøper speilløst kamera for første gang og ønsker å utvikle sine ferdigheter i eget tempo.

Lag innhold som en proff
APS-C-sensoren med høy oppløsning på 24,2 megapiksler gir full kontroll over dybdeskarpheten, og tar detaljerte stillbilder med flott bakgrunnsuskarphet, og video i UHD 4K 30p oversamplet fra 6K. Automatisk bildesammenslåing i kameraet sørger for fokus når du tar bilder tett på motivet. Kameraet har mindre digital støy og kontrollert høylys når du fotografer om kvelden eller natten, samt bedre kontrast ved stort dynamisk omfang.

 

EOS R50 åpner for mer kreativitet. Dual Pixel CMOS Auto Focus II gjenkjenner og sporer mennesker, dyr og kjøretøy for å kunne fokusere raskere, også når motivet beveger seg. Dette støttes av kontinuerlig opptak med 12 bilder i sekundet med elektronisk første gardin, og 15 bilder i sekundet med stille elektronisk lukker for å sikre at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk.

EOS R50 er kompatibelt med RF-objektiver og med en adapter kan du også bruke EF-objektiver. Med tilgang til alt fra ultravidvinkel og supertele til zoom- og fastobjektiver er mulighetene uendelige.

Kameraet er utstyrt med multifunksjonell tilbehørssko som gjør det enkelt for vloggere å koble til eksternt tilbehør, for eksempel en mikrofon som vil være mer motstandsdyktig mot støy enn når den er koblet til med kabel. Den multifunksjonelle skoen kan også brukes til å gi strøm til nytt tilbehør, slik at brukerne slipper å tenke på strøm når de skal lage innhold på farten.

Enkel tilkobling og deling
Kameraet gir ambisiøse innholdsskapere mulighet til å bryte grenser uten å bryte arbeidsflyten. Med Wi-Fi®- og Bluetooth®-tilkobling1 kan du overføre bilder og film med Camera Connect-appen for umiddelbar deling og fjernopptak. Med Bluetooth-tilkoblingen kan du også ta bilder og starte og stoppe videopptak med fjernkontrollen BR-E1 eller en smarttelefon, noe som er praktisk til vlogging og gruppebilder. Med UVC/UAC over en USB-tilkobling kan du også bruke EOS R50 som webkamera til livestrømming og videokonferanser i profesjonell kvalitet uten å måtte installere ekstra programvare.

 

 

I pakken:

 • Canon EOS R50
 • Kameradeksel R-F-5
 • Nakkestropp EM-200DB
 • Batteri LP-E17
 • Batterilader LC-E17E
 • Strømledning
 • Hotshoe-deksel 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 1
Berøringsskjerm Ja
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
Bildestabilisator i kamera Nei
Bluetooth Ja
Ethernet Nei
Farge Sort
Fullformat Nei
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Nei
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Ja
ISO sensitivitet 100 - 32000
Kamerafatning Canon RF
Megapiksler 24,2
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital UHS I
Monitor oppløsning (punkt) 1,620,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Canon
Sensor Størrelse 22.3 x 14.9 mm
Søker forstørrelse 0,95x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 22 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Mikrofon
 • HDMI D (Micro)
 • USB Type-C (USB 2.0)
Video Ekstern Innspillingsmodus UHD 4K (3840 x 2160)
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenr5811C003
575971