Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus Canon EOS R8 Kamerahus

Canon EOS R8 Kamerahus

21 197,-
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon EOS R8 er et nytt speilløst fullformatkamera med teknologi hentet fra funksjonsrike EOS R6 Mark II og med samme kompakte design som EOS RP. En kombinasjon som gir entusiaster og studenter verktøyene de trenger for å ta lidenskapen for foto og/eller video et stort steg videre.

Med fullformat CMOS-sensor på 24,2 megapiksler, høy ISO og forbedret dynamisk omfang er EOS R8 et utmerket valg til portrett-, arrangements- og landskapsfotografering og gir et bredere og mer kunstnerisk perspektiv.

Fullformatkvalitet i et lett kamerahus
EOS R8 har fullformat CMOS-sensor på 24,2 megapiksler som oppnår samme oppløsning som EOS R6 Mark II og gir deg alle fordelene med fullformatets bildekvalitet. Den klasseledende sensoren har rask avlesing som åpner for en rekke avanserte funksjoner, blant annet redusert rullende lukker (rolling shutter) som muliggjør kontinuerlig opptak med 40 bilder i sekundet og lite støy ved høy ISO på opptil 102 400. Det gjør EOS R8 velegnet til fotografering i omgivelser med lite lys og med bevegelige motiver Forbedret dynamisk omfang gjør det også mulig å ta iøynefallende bilder i flotte farger. Fullformatsensoren gir mindre dybdeskarphet, noe som skaper en myk bakgrunn som gjør at motivet trer tydeligere frem.

Med en vekt på 461 gram er EOS R8 Canons letteste fullformatkamera i EOS R-systemet. Kameraet har lignende mål som EOS RP med sine 132,5 x 86,1 x 70 mm, og det kompakte kamerahuset rommer en rekke funksjoner. EOS R8 har elektronisk søker med høy oppløsning på 2,36 millioner punkter som gir opptil 120 bilder i sekundet, samt støtte for UHS-II SD-kort. Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å betjene kameraet på farten med et praktisk programhjul med 12 program for stillbilde- og videoopptak og en egen bryter for å veksle mellom stillbilde og video.

 

Fang livet på film
Den avanserte sensoren i EOS R8 tar opp 4K 60p-video i full bredde som oversamples fra 6K sensordata til detaljerte videoopptak, samt 180 bilder/sek full HD-opptak for video i sakte film. Kameraet støtter Canon Log 3 med 10-bits YCbCr 4:2:2 H.265 internt opptak som gir større dynamisk omfang og mer fleksibilitet i postproduksjonen. De som har en HDR-arbeidsflyt kan velge programmene HDR PQ og HDR Movie og sende HDMI-utdata til kompatible enheter.

For å unngå  «focus breathing» under filmopptak - noe som gir en svak endring av brennvidde ved fokusering, har EOS R8 en funksjon som kompenserer for endringer i synsvinkel når fokusavstanden justeres. Kameraet gir også utvidet opptakstid med opptil to timer vanlig videoopptak1, perfekt til filming til vlogger og opptak på arrangementer.

EOS R8 har samme Dual Pixel CMOS AF II som EOS R5 og EOS R6 Mark II, og fokuserer på så lite som 0,03 sekunder, også ved 40 bilder i sekundet med elektronisk lukker. Det intelligente systemet gjenkjenner og sporer en rekke motiver inkludert dyr, kjøretøy og mennesker, og har hode-, ansikts- og øyegjenkjenning for presis fokus. For enda bedre kontroll kan du også velge hvilket øye som skal prioriteres. Du kan også forenkle gjenkjenningen ved å bruke auto-innstillingen som velger motivet basert på bildekomposisjonen. Dette gjelder også ved opptak i omgivelser med lite lys (-6.5 EV).

Bedre tilkoblingsmuligheter
Med innebygd 2,4 GHz Wi-Fi®- og Bluetooth®-tilkobling kan du enkelt dele arbeidet ditt og bruke Camera Connect-appen, mens autentisering med WPA/WPA2/WPA3-Personal sørger for sikker tilkobling. Har du iPhone, er EOS R8 iOS MFI-sertifisert for direkte nedlasting og betjening. EOS R8 har støtte for UVC/UAC og kan brukes som webkamera. Brukere med image.canon-abonnement kan bruke Neural Network Image Processing Tool6 til avansert støy- og moaréreduksjon, noe som gir naturlige JPEG- og HEIF-bilder.

 

 

I pakken:

 • Canon EOS R8
 • Kameradeksel R-F-5
 • Nakkestropp ER-EOS R8
 • Batterilader LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • Strømledning
 • Hotshoe-deksel

 

 

Produktinformasjon

Antall batterier 1
Antall minnekortplasser 1
Berøringsskjerm Ja
Bilde filformat
 • HEIF
 • JPEG
 • RAW
Bildestabilisator i kamera Nei
Bluetooth Ja
Ethernet Nei
Farge Sort
Fullformat Ja
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Nei
ISO sensitivitet 100 - 25600
Kamerafatning Canon RF
Megapiksler 24,2
Merker Canon
Minnekorttype Secure Digital UHS II
Monitor oppløsning (punkt) 1,620,000
Monitor Type Vribar touch-skjerm LCD
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Sensor Størrelse 35.9 x 23.9 mm
Søker forstørrelse 0,7x
Søker Type Electronic (OLED)
Søker øyepunkter 22 mm
Tilkobling
 • 3.5mm Hodetelefoner
 • HDMI D (Micro)
 • USB Type-C (USB 3.2 Gen 2)
Video Innspillingsmodus UHD 4K (3840 x 2160)
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenr5803C003
575955