0

Brukt

Foto.no har et stort utvalg av brukt- og demo-produkter, alt fra kamera, videokamera, objektiv, studioutstyr og annet tilbehør - alltid til en svært god pris.

Ved å kjøpe brukt bidrar du ut ifra et miljømessig utgangspunkt ved å forlenge levetiden til produktet. I tillegg er det ofte svært prisgunstig å kjøpe brukt. Det er i mange tilfeller små kosmetiske detaljer som skiller det originale produktet fra en brukt vare, og tilstandskoden vi setter gir deg grunnlaget for prisen som er satt.

Vi reserverer oss for eventuelle dobbeltbestillinger. Brukte, demovarer og returvarer finnes kun i ett eksemplar. Ved dobbelbestillinger går varen til den kunden som registrerte ordren sin først.

Se alle brukte produkter

Kjøp smart - kjøp brukt

Godt for miljøet

 Bra for lommeboka

Skriv av momsen

 12 måneders garanti

Testet og godkjent

 Tilstandskoder

Hva sier kundene om Foto.no?

Foto- og videoutstyr

Alt utstyret blir sjekket av autorisert verksted og/eller fagperson hos Foto.no og utstyret blir merket med en tilstandskode. Det er 3 måneders garanti på alt bruktutstyr.

Tilstandskoder

Alle brukte varer har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering av Foto.no AS. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 12 måneders reklamasjon dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Oversikt over tilstandskoder for brukte varer:

  1. I topp stand uten slitasje eller merker i original embalasje
  2. Lite brukt, lite til ingen slitasje eller merker
  3. Brukt, i god stand med noe slitasje
  4. Mye brukt og med tydelig slitasje
  5. Fungerer, men har feil og mangler. Se beskrivelse for detaljer. MERK: Ingen bruktgaranti/reklamasjonsrett.

0

Brukt

Foto.no har et stort utvalg av brukt- og demo-produkter, alt fra kamera, videokamera, objektiv, studioutstyr og annet tilbehør - alltid til en svært god pris.

Les mer
0

Demovare

I ny og ne bytter vi ut våre utstillingsvarer i våre butikker. Det betyr at vi legger de ut som demovarer og da kan du ofte gjøre et kupp!

Les mer
0

Returvarer

Noen ganger ombestemmer kunder seg og vil ha noe annet. Da lar vi produktet gå videre til andre som en returvare.

Les mer