216584 216584 216584 216584

Bright Tangerine Revolvr 15mm

15mm Studio Bridge

5 795,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Bright Tangerine Prodigy Air Deflector

Sjekk ut denne showreel’en fra Bright Tangerine, med klipp fra Batman der prodigy blir brukt.

Bright Tangerine Revolvr 15mm Studio Rod Bridge en adapter som lar deg montere ditt separat tilgjengelige Revolvr følgefokus på et sett med valgfrie 15 mm stenger. Den har snap-on klemmer, slik at du ikke trenger å fjerne den matte boksen for å skyve den på stengene – bare fest den på studiostengene dine i stedet.

Denne broen har en innebygd sikkerhetsmekanisme designet for å forhindre at låsespaken frigjøres ved et uhell, og den tilpasser følgefokuset ditt for å kompensere for høydeforskjellen mellom studiostenger og Revolvrs 15 mm LWS stangklemmer. Den er laget av anodisert aluminium og rustfritt stål for styrke og holdbarhet, mens teflonputer gir beskyttelse mot slitasje.

Tilpasser Revolvr-følgefokusenheten din til å fungere med 15 mm studiostang-standard Festes og fjernes enkelt fra Revolvr-enheten Sikkerhetsmekanismen hjelper til med å forhindre utilsiktet utløsning Adapterens stangklemmer er snap-on-stilen, slik at du ikke trenger å fjerne den stangmonterte matte boksen. for å montere eller fjerne følgefokuset

 

Pakken inneholder:

  • Bright Tangerine Revolvr 15mm Studio Rod Bridge

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Bright Tangerine
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Følgefokus


Produsentens varenrB2000.1005
5 795,-
Varenr137755
Leveres på bestilling