216579 216579 216579 216579

Bright Tangerine Revolvr 19mm

19mm Studio Bridge

5 795,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Bright Tangerine Prodigy Air Deflector

Sjekk ut denne showreel’en fra Bright Tangerine, med klipp fra Batman der prodigy blir brukt.

Bright Tangerine, Revolvr 19 mm Studio Rod Bridge er en adapter som lar deg montere din separat tilgjengelige Revolvr follow focus på et sett med valgfrie 19 mm stenger. Den har snap-on klemmer, slik at du ikke trenger å fjerne den matte boksen for å skyve den på stengene – bare fest den på studiostengene dine i stedet.

Denne broen har en innebygd sikkerhetsmekanisme designet for å forhindre at låsespaken frigjøres ved et uhell, og den tilpasser følgefokuset ditt for å kompensere for høydeforskjellen mellom studiostenger og Revolvrs 15 mm LWS stangklemmer. Den er laget av anodisert aluminium og rustfritt stål for styrke og holdbarhet, mens teflonputer gir beskyttelse mot slitasje.

Tilpasser din Revolvr følg fokusenhet for å fungere med 19 mm studiostangstandarden Fester og fjerner enkelt fra din Revolvr enhet Sikkerhetsmekanisme bidrar til å forhindre utilsiktet frigjøring Adapterens stangklemmer er snap-on stilen, slik at du ikke trenger å fjerne den stangmonterte, matte boksen for å montere eller fjerne følgefokuset

 

Pakken inneholder:

  • Bright Tangerine Revolvr 19mm Studio Rod Bridge

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Bright Tangerine
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Følgefokus


Produsentens varenrB2000.1004
5 795,-
Varenr137756
Leveres på bestilling