606185 606185 606185 606185

ZILR LUMIN Streaming Hub

USB-C Streaming HUB

4 842,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

ZILR LUMIN Streaming Hub - Streaming made easy

ZILR LUMIN Streaming Hub kobles til en datamaskin via en inkludert USB Type-C-kabel og gir en rekke ekstra porter og funksjoner, inkludert muligheten til å koble til en HDMI-kilde og analog lyd for bruk med favorittstrømmingsapper og -tjenester.

Brukere kan koble til et speilløst kamera, videokamera, spillkonsoll eller annen HDMI-kilde for opptak av video i opptil HD 1080p 60fps og video pass-through i opptil 4K 2160p 60fps (ukomprimert). På frontpanelet finner du både en 3,5 mm mikrofoninngang og en 3,5 mm hodetelefonutgang, samt spor for microSD- og SDXC-minnekort. På baksiden finner du to USB 3.0 Type-A-porter og 2x USB-C-porter (en med Power Delivery), sammen med HDMI 2.0b-inngangs- og utgangsporter av Type-A.

LUMIN er perfekt for brukere som ønsker å heve kvaliteten på sine nettbaserte møter og direktesendinger ved å integrere et prosumer- eller profesjonelt kamera, mikrofon og høykvalitets hodetelefoner i oppsettet sitt. Det er også en ideell løsning for spillere som ønsker å fange og strømme HD-spilling av høy kvalitet samtidig som de overvåker spillet sitt i 4K uten forsinkelse.

LUMIN har også en USB-C PD (Power Delivery) ladeport for rask lading av smarttelefoner eller andre enheter, og hvis den brukes i kombinasjon med den valgfrie ZILR AC-veggadapteren, kan brukerne levere opptil 87W for å drive en bærbar datamaskin, slik at behovet for en ekstra strømadapter elimineres hvis den bærbare datamaskinen kan drives via USB-C.

 

I pakken:

  • ZILR LUMIN Streaming Hub
  • USB-C-kabel (50 cm)
  • HDMI-kabel Type-A (1 m)

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker ZILR
Produktkategori Streaming
Produkttype 4K


Produsentens varenrZRLSH01