Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M

Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M

978,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
14 stk. Leverandørlager
0

Weebill 2 - Move and See Differently

En stabilisator med rask respons, berøringsskjerm og avansert betjeningslogikk.

Introduser Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M – den perfekte løsningen for å ta dine videoproduksjoner til neste nivå! Med denne smarte enheten kan du enkelt kontrollere bevegelsene til kameraet ditt og ta jevne, stødige opptak som vil imponere dine seere.

Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M er spesielt designet for bruk med Zhiyun Crane og Crane-M kamerastabilisatorer, og gir deg muligheten til å ha full kontroll over stabilisatoren og kameraet samtidig. Med dobbelthåndtak-designet kan du enkelt styre bevegelsene til stabilisatoren og justere vinkelen til kameraet mens du tar opptak.

Denne enheten er laget av høykvalitetsmaterialer og er svært holdbar, så du kan være sikker på at den vil vare lenge. Den er også svært enkel å bruke og passer perfekt for alle som ønsker å ta stødige opptak uten for mye stress.

Enten du er en profesjonell videograf eller en amatør som ønsker å ta dine opptak til neste nivå, vil Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M hjelpe deg med å få fantastiske resultater. Så ikke vent lenger – legg til denne fantastiske enheten til din videoutstyr-samling i dag!

Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M og Manfrotto Gimbal Extension Arm MVGEXT (fås som tilbehør) i Carbon er den perfekte kombinasjonen for å ta dine videoproduksjoner til nye høyder! Sammen gir disse to produktene deg en utrolig fleksibel og allsidig løsning for stabilisering av kameraet ditt og gir deg muligheten til å ta fantastiske opptak fra en rekke forskjellige vinkler og posisjoner.

Med Manfrotto Gimbal Extension Arm MVGEXT i Carbon kan du enkelt forlenge rekkevidden til gimbalen din og flytte kameraet ditt enda lenger unna deg selv. Dette er spesielt nyttig når du tar opp i trange eller trange områder, eller når du ønsker å ta opp fra en høyere eller lavere vinkel. Carbonkonstruksjonen gjør denne forlengerarmen svært lett og holdbar, og den kan enkelt foldes sammen og pakkes ned når den ikke er i bruk.

Når Manfrotto Gimbal Extension Arm MVGEXT i Carbon brukes sammen med Zhiyun Dobbeltgrep til Crane / Crane-M, vil du ha full kontroll over kameraet ditt og stabilisatoren uansett hvor du er. Den doble håndtak-designen på Zhiyun Dobbeltgrep gir deg god ergonomi og komfort mens du tar opp, og lar deg enkelt kontrollere stabilisatoren og kameraet ditt samtidig.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Zhiyun
Produktkategori Gimbal
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrB000055
29148