TTArtisan 7,5mm f/2.0 EF-M-mount. APS-C TTArtisan 7,5mm f/2.0 EF-M-mount. APS-C TTArtisan 7,5mm f/2.0 EF-M-mount. APS-C TTArtisan 7,5mm f/2.0 EF-M-mount. APS-C TTArtisan 7,5mm f/2.0 EF-M-mount. APS-C

TTArtisan 7,5mm f/2.0

EF-M-mount. APS-C

1 914,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

TTArtisan 7,5 mm f/2 er et fisheye-objektiv som fyller bildeområdet til en ASP-C-bildesensor fra hjørne til hjørne, men fungerer også som en sirkulær fisheye når det brukes på en fullformat-bildesensor. Når det brukes på et fullformat bildesensorkamera, er det sirkulære fisheye-bildet kraftig vignettert i alle fire hjørner. Den medfølgende frontdekselet har en unik design som beskjæres litt lenger inn i bildeområdet for å skape et helt sirkulært bilde med en renere omkrets. Objektivets design gjengir en 180° synsvinkel for å produsere en distinkt visuell appell preget av dramatisk forvrengning og en kreativ skildring av rommet, som bidrar til å lage brede og innovative landskaps- og interiørbilder. Den karakteristiske fisheye-forvrengningen og nære 12,5 cm fokusavstanden egner seg også til surrealistiske og overdrevne portretter og nærbilder.

Det medfølgende bakmonterte ND1000 nøytrale ND-filteret legger til en 10-trinns økning for å forlenge eksponeringstiden for dramatisk uskarpe bevegelige elementer i landskap, og for astral fotografering.

Merk: dette objektivet er fullt manuelt og støtter ikke elektronisk kommunikasjon med kamerahuset.

 

I pakken:

  • TTArtisan 7,5 mm f/2 Fisheye-objektiv
  • Frontdeksel
  • Bakdeksel


 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker TTartisan
Produktkategori Canon EF-M Mount
Produkttype Fisheye


Produsentens varenrA31B-EM