451241 451241 451241

Symply LTO9 HH Drive Upgrade Desktop

LTO-9 Stasjon for Desktop XTH

73 289,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Symply LTO-9 HH Drive Upgrade til XTH Desktop

 

LTO er en av de sikreste og kostnadseffektive formene for lagring som finnes. LTO-tape har vært det viktigste sikkerhetskopierings- og arkiveringsmediet for selskaper innen media, helsevesen, finans og andre slike bransjer som har strenge regulatoriske krav eller dataintegritetskrav.

Det gir et arkiv for filene dine for å sikre at de er sikre mot alle former for digitale angrep eller maskinfeil, og fordi selve mediet er relativt billig, kan du enkelt lagre enorme mengder data.

LTO tilbyr også lagring med høy kapasitet som kan transporteres utenfor stedet og byttes ut for samarbeid, katastrofegjenoppretting eller langsiktig arkivering. Siden introduksjonen er den fortsatt den første teknologien som brukes i sikkerhetskopiering, arkivering, avlasting av innhold og filtransport. Grunnen er enkel: den er svært pålitelig og svært kostnadseffektiv.
Symplys frittstående LTO SAS-båndstasjon leverer en rimelig miljøvennlig løsning som bedrifter kan stole på for sikkerhetskopiering

 

Innebygd kapasitet på 18 TB (45 TB komprimert) og innebygd ytelse på 300 MB/sek (750 MB/sek komprimert). Kompatibel med LTFS, WORM Media og 256-bits kryptering. Settet inkluderer 1 x datakassett og SymplyATOM-programvare.
3 års garanti med valgfri forlengelse til 5 år.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Symply
Produktkategori Tape
Produkttype LTO Drev


Produsentens varenrSYLTO-iSCL9HH1-00