481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052 481052

Sony Blits HVL-F60 RM2

Trådløs radioblits

7 194,-Kampanjepris
8 499,-Førpris
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

17 608,-
Varenr153758
På lager
3
5 095,-
Varenr114152
Leveres på bestilling

Sony Blits HVL-F60 RM2 Trådløs radioblits

Høytytende GN60-blits støtter den nyeste kamerateknologien
Denne holdbare GN60-blitsenheten med høy ytelse gir avansert kamerakommunikasjon som bare Sony kan tilby, med pålitelig blits ved rask, kontinuerlig fotografering og synkronisering ved lukkerhastigheter på opptil 1/400 sek. Intuitiv betjening via kameragrensesnittet, rask veksling av refleksjon og trådløs radiokommunikasjon gir økt kontroll og allsidighet.

Stabil GN60 med høy effekt til profesjonelt bruk
HVL-F60RM2 er designet og produsert av Sony og kan derfor kommunisere med a-kamerahus for å gi konsekvent GN46-lysstyrke ved hver blits. HVL-F60RM2 støtter fokallengder på mellom 20 mm (14 mm med det brede panelet) og 200 mm.

Blitskontroll koblet til ansiktsregistrering
Når det brukes med et kompatibelt kamera, justeres hvitbalansen automatisk slik at motivets ansikt gjengis med naturlig farge. HVL-F60RM2 fungerer med ansiktsregistrering på et kompatibelt kamera for ideell belysning av hovedmotivet, selv i grupper.

Nøyktig automatisk hvitbalanse som bare originalutstyr kan oppnå
Denne avanserte blitsenheten har en helt egen design som overfører fargetemperaturdata til kameraet og bruker dataene til å justere hvitbalansen nøyaktig slik at fargene gjengis naturlig i enhver situasjon.

 

 

Lysstyrke optimalisert for fokallengde/bildestørrelse
Blitsens belysningsvinkel justeres automatisk slik at den passer til fokallengden til objektivet som brukes, over et område på 20–200 mm. Lysdistribusjon justeres også for optimal belysning med fullformat eller APS-C-format.

Rask resirkulering og pålitelig kontinuerlig blits
Avansert elektronikk og design gir raske resirkuleringstider og kontinuerlig blitsfotografering over lengre tid. Et sett med fire batterier kan gi strøm til mer enn 240 blitser med en resirkuleringstid på 1,7 sekunder. Adapteren til den ekstra eksterne FA-EBA1-blitsen kan brukes til å gi raske resirkuleringstider på 0,6 sekunder.

Innovativ forebygging mot overoppheting for lengre økter
Bruk av varmebestandige materialer og en optimalisert blitsalgoritme gir høyere motstand mot overoppheting, noe som muliggjør lengre fotograferingsøkter.

Fotografering med stabil, rask kontinuerlig blits
Med et kompatibelt kamera kan HVL-F60RM2 gi blits kontinuerlig for opptil 200 bilder i serieopptak på opptil 10 bps. Manglende bilder på grunn av blitssynkroniseringsfeil unngås, noe som gir stabil støtte for kontinuerlig fotografering.

Opptil 20 blits per sekund
Den elektroniske lukkeren på et kompatibelt kan produsere opptil rundt 20 blits kontinuerlig i mer enn 1 sekund. Det eksterne FA-EBA1-blitsbatteriet gir rundt 20 blits per sekund i mer enn 10 sekunder.

Opptil 1/400 sek lukkersynk. med kompatibelt kamera for nye uttrykk
Bruk av HVL-F60RM2 på kamerahuset til et kompatibelt kamera gir blitssynkronisering på opptil 1/400 sek. Dette gjør det mulig å tone ned bakgrunnen mens du bruker blits, blant annet for å belyse motiver i bevegelse mot en lys bakgrunn.

P-TTL-blitskontroll per bilde tilpasser seg lyset
Når kontrollsekvensering med høy hastighet brukes med et kompatibelt kamera, brukes før-blits for å kontrollere hver enkelt blits under kontinuerlige serieopptak, også under sporing av motiver i rask bevegelse.

Blitsutløsning med minimal forsinkelse
Når du bruker HVL-F60RM2 sammen med et kompatibelt kamera4, reduseres tidsforsinkelsen fra du trykker på lukkerknappen og til blitsen utløses betydelig, slik at du kan ta opp motiver i bevegelse uten problemer.

Rask vinkeljustering med rask refleksjonsveskling
Vinkle blitshodet raskt 90° mot venstre eller høyre, 150° opp eller 8° ned, og bytt raskt mellom horisontal og vertikal retning. En forbedret mekanisme som er mer kompakt og praktisk.

Omfattende kontroll fra kompatible kameraer
Blitskompensasjon, lysforhold og andre detaljerte parametere kan styres direkte fra et kompatibelt kamera. En egendefinert kameratast kan brukes for å hente frem blitsvisningen, slik at du enkelt kan gjøre justeringer mens du ser i søkeren.

Rask og intuitiv direkte lysstyrkekontroll
Egne + og – LEVEL-knapper muliggjør direkte, rask kontroll av lysstyrke og blitskompensasjon. De kan også brukes til å administrere de samme parameterne på andre trådløst parede blitsenheter for en jevn, effektiv arbeidsflyt.

Effektivt TTL-minne for lysstyrke
TTL-blitsnivået kan lagres og hentes tilbake senere om du vil justere det manuelt. I mange situasjoner kan dette gi en kraftig reduksjon av tiden det tar å sette opp blitsparametere.

Skofot i metall med robust sideramme
En skofot i metall med robust sideramme øker styrken og holdbarheten til skoen for flere grensesnitt og de elektriske kontaktene betydelig.

Forbedret støv- og fuktbestandighet
En støv- og fuktbestandig design bidrar til høy pålitelighet selv utendørs. Skoforsegling gir enda bedre støv- og fuktbestandighet for enkelte kamerahus i a-serien.

Allsidig trådløs radiokommunikasjon
Stabil trådløs radiokommunikasjon fungerer ved avstander på opptil 30m. Pålitelig, feilfri kommunikasjon fungerer selv i nærheten av reflekser og hindringer. Enheten støtter langsom synkronisering, bakteppesynkronisering og flere blitsenheter.


I pakken:

  • Sony HVL-F60RM2 trådløs radioblits
  • Beskyttelseshette
  • Stand til blitsen
  • ounce adapter
  • Oransje fargefilter
  • Grønt fargefilter
  • Etui

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Sony
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Prosumer


Produsentens varenrHVLF60RM2.CE7
6 789,-
Varenr145419
Leveres på bestilling