63952 63952

Sonnet Express SE1 Thunderbolt 3

1x PCIe utvidelse til Thunderbolt 3

4 189,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Echo Express SE I Thunderbolt 3 til PCIe Card Expansion System fra Sonnet har et PCIe 3.0 x8-spor for Thunderbolt 3-utstyrte bærbare PC-er, SFF-skrivebordssystemer og andre datamaskiner uten PCIe-spor. Echo Express SE I støtter PCIe-kort i full høyde, med en lengde på opp til 7,75 ". For å støtte et bredt utvalg av PCI-kort, har den ett utvidelsesspor som kan romme PCI-kort med dobbel bredde eller PCI-kort med en bredde som kommer et datterkort. Det er egnet for å koble til ett profesjonelt videoopptak, lydgrensesnitt, SAS eller SATA HBA, 16 Gb eller 8 GB Fiber Channel, 10 Gb Ethernet eller RAID-kontroller PCIe-kort, som fungerer over Thunderbolt-tilkoblingen. Det er også en integrert variabel- hastighetsvifte for avkjøling av PCI-kortet og SE Is interne komponenter.

Echo Express SE I Thunderbolt 3 til PCIe Card Expansion System leveres med to Thunderbolt 3-porter, slik at du kan kjede opptil seks Thunderbolt-enheter til datamaskinen din. Hver av de to Thunderbolt 3-portene overfører data med en hastighet på opptil 40 Gbps og tilbyr en USB Type-C-design, slik at du kan koble den medfølgende 1,6 'Thunderbolt 3-kabelen på første forsøk. Dessuten leveres et ThunderLok 3 Thunderbolt-kontaktfesteklemme for å sikre at kabelen forblir tilkoblet kabinettet.

Merk: Echo Express SE I er ikke kompatibel med DeckLink 4K Extreme 12G-kort på grunn av krav til montering av datterkort.

 


1 x PCIe 3.0 x8 (x4-modus)
Støttede PCI-kortstørrelser i full høyde, halvlengde, enkelt bredde
Maksimal GPU-lengde 19,68 cm
Porter 2 x USB Type-C Thunderbolt 3
Dataoverføringshastigheter Thunderbolt 3: 40 Gb / s
Vertskabelens lengde 0,5 m
Mål 14,2 x 21,8 x 8,9 cm
Vekt 1,18 kg

 

 

I boksen:
Sonnet Echo Express SE I Thunderbolt 3 til fullhøyde / halvlengde PCIe-kortutvidelsessystem
Universal strømadapter
Strømledning
Thunderbolt 3-kabel (1,6 '/ 0,5m)
ThunderLok 3 Thunderbolt Connector Retainer Clip

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Sonnet
Produktkategori Datamaskin
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrECHO-EXP-SE1-T3