Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6 Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6

Shape Camera Cage Canon R5C/R5/R6

3 190,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Shape Camera Cage for Canon R5C/R5/R6/R6II 

Dette buret, som er spesielt designet for Canon R5C-, R5- og R6-kameraer, er laget av CNC-maskinert aluminium. Kameraet monteres på buret ved hjelp av en 1/4-20 skrue. Buret er designet med flere 1/4-20 gjengede hull og syv 3/8?-16 gjengede hull med antiroterende Arri-hullmønstre. Utformingen av buret beholder enkel tilgang til alle kontrollknapper, sideutganger, minnekortet, batterirommet, objektivutløserknappen og kameraets hot shoe for lydenhetssystemet.

Alle dører og låser er fullt brukbare når kameraet er i buret og dets intelligente design lar deg betjene kameraet uten å måtte fjerne kabeldørene. I tillegg kan stroppkrokene forbli festet til kameraet mens de settes inn i buret. Et avtakbart låsesystem for å sikre og holde på plass din 4K Micro HDMI til HDMI-kabel er inkludert i buret. Bunnen av buret har tre 1/4-20 gjengede hull for å montere en hurtigutløser stativplate for å bytte fra et stativ til en skulderkonfigurasjon.

Topphåndtaket i aluminium som følger med buret tilbyr monteringsmuligheter for coldshoe for ekstra tilbehør. Et andre topphåndtak kan legges til og festes på sidene av buret for vertikale skudd. Et 15 mm LW stangbunnplatesystem er inkludert og festet under buret med fire M4-skruer. En høydejusterbar Metabones®-brakett er inkludert foran på bunnplaten for ekstra støtte. Bunnen av grunnplaten har tre gjengede hull for å feste hurtigutløsende stativplater.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Cage
Produsent Shape


Produsentens varenrR5CCAGE
528070