Shape Canon C500 Mark II shoulder mount Shape Canon C500 Mark II shoulder mount Shape Canon C500 Mark II shoulder mount Shape Canon C500 Mark II shoulder mount Shape Canon C500 Mark II shoulder mount

Shape Canon C500 Mark II shoulder mount

9 990,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

SHAPE Canon C500 Mark II Shoulder Mount er en pakke som består av SHAPEs C500 Mark II 15mm lettvektplate, Quick Handle Rod Block, Mini Composite Shoulder Pad, Back Pad og et par 45,7 cm lange 15mm supportstenger. Denne kombinasjonen gir deg en komfortabel skuldermontert håndholdt rigg for bruk med Canon C500 Mark II. Quick Handle Rod Bloc monteres på stengene og har SHAPE trykknappjusteringsfunksjon, mens Mini Shoulder Pad monteres på den lette baseplaten og gir et festepunkt for Back Pad, som lar deg trekke riggen fremover og stabilisere den mot ryggen.

SHAPE Quick Handle + Rod Block

Shape Quick Handle + Rod Block er et profesjonelt videostabiliseringstilbehør med 2 kamerahåndtak, som hver gir en individuell rotasjonsvinkel på 360°. Du kan feste håndtaket til kameraplattformen ved hjelp av en enkel skrueknott. En enkel trykknapp som er plassert ved artikulasjonen, gjør det enkelt å feste og fjerne.

Kombinert med den anodiserte stangblokken i aluminium tilbyr Quick Handle komposittkamera støtte for alle 15mm stenger. Du kan oppnå presis plassering ved å skyve hurtighåndtaket langs stengene og stramme den lille røde knotten på stangblokken. Med to skruegjengede hull sørger Rod Block for feste av komponenter som hurtighåndtaket.

Quick Handle

 • Gir profesjonell videostabilisering med 2 håndtak
 • Hvert håndtak gir 360° individuell rotasjon
 • Tilbyr enkel festing / fjerning

Rod Block

 • Bestående av anodisert aluminium
 • Tilbyr komposittkamera støtte for alle 15mm stenger
 • Gir nøyaktig plassering av hurtighåndtaket langs stengene ved å stramme den lille røde knotten
 • Med to skruegjengede hull sørger Rod Block for feste av komponenter

SHAPE Mini Composite Shoulder Pad

SHAPE Mini Composite Shoulder Pad er en komfortpolstret og komfortformet skulderpute på baksiden av kamerariggen. Utstyrt med en 15mm-montert SHAPE Rod Block, festes puten rett på et par 15mm stenger, glir til den beste posisjonen på dem, og strammes på plass med en kvalitetsspak. Den har også en svart skrueknott der du kan legge til en SHAPE motvekt eller en SHAPE-ryggpute, begge valgfrie og begge ryggstøttede tilbehørene som fungerer som forlengelser av skulderputen. Skruen er en 1/4"-20 skrue. Hvis du fjerner skruen, vil du ha et 1/4"-20 skruehull for å legge til forskjellige 1/4"-20-monterte tilbehør i.

SHAPE Back Pad

Back Pad fra SHAPE er en standard riggkomponent som følger med de fleste SHAPE-kameraigg. Dens design har en pulverlakkert anodisert aluminiumsplate og arm som er festet til en tykk polstring på siden mot brukeren. Putet er enkelt å feste og fjerne fra riggen din, og den støtter SHAPE BOX-feste. I tillegg kan putens posisjon justeres etter brukerens preferanser - opptil 5 cm vertikalt og 360° horisontalt.

Kompatibel støtteserie

 • Composite
 • Kameleon
 • Sumo
 • Spider

SHAPE 15mm stenger (45,7 cm - par)

Disse Shape 15mm stenger er et par 45,7 cm lange stenger som passer til studio- og LWS 15mm stangklemmer, slik at du kan bruke tilgjengelig stangmontert tilbehør. Dette par stenger er omtrent 46 cm lange og maskinert fra hule aluminiumsrør. Stengene har avfasede ender som gjør det lettere å sette inn i tilgjengelige 15 mm stangklemmer.

Rod Block

Par aluminiumsstøtter for 15 mm stangklemmer.
45,7 cm lange stenger med avfasede ender som fører stangen inn i en tilgjengelig stangklemme, selv om stangen ikke er perfekt justert eller er i en liten vinkel mot stangklemmen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Shape
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Skulderpute


Produsentens varenrSH-C52SM
191305