533344 533344

Sachtler System 18 S2 ENG2 CF Fluid Head

m/ ENG 2 CF Tripod/Ground Spreader/Bag

122 800,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Sachtler System Video 18 carbon fibre with Fluid Head, ENG 2 CF Tripod , Ground Spreader & Bag

Dens forgjenger har i flere tiår hjulpet mennesker med å oppnå fantastiske resultater over hele verden. Nå blir den vinnende formelen forbedret av Sachtler Video 18 S2 Fluid Head, som kan støtte en last på opptil 22 kg og er perfekt for et bredt spekter av videoprosjekter. Denne driftsmessige allsidigheten er supplert av 16 trinn med motvekt og sju trinn med panorering og tilt-drag, noe som gjør at du kan jobbe intuitivt i visshet om at bevegelsen alltid vil være jevn og sømløs.

Touch & Go quick-release plate og glidende balanseplattform betyr at når du har klikket kameraet ditt på plass, justerer hele plattformen seg for å balansere oppsettet ditt. Sachtler Speedbalance-teknologien gir lynrask vektutjevning, og gjør Video 18 S2 til en tidsbesparende og pålitelig del av utstyret ditt.

Når du trenger å jobbe raskt og effektivt, trenger du et stativ som ikke vil bremse deg ned. Bestselgende Sachtler dual-extractible ENG 2CF karbonfiberstativ gir deg optimal stabilitet og pålitelig ytelse i enhver situasjon. Lett og med vri-motstand, med et enkelt stykke karbonfiberdesign med en bowl på 100 mm og rørdiameter på 22 mm. Sachtlers hurtiglåsesystem gjør at det å låse stativet på plass sikkert og enkelt med tre raske bevegelser.

Dette stativets doble forlengelse gir forbedret pålitelighet, øker høydeområdet og bærer en last på 40 kg. Veier 2,4 kg med en transportlengde på 70 cm, gir Sachtler ENG 2 CF en balanse mellom lettvekt og holdbarhet slik at du aldri trenger å ofre ytelse for komfort og transportabilitet.

 

I pakken:

  • SpeedLevel Clamp
  • Ground spreader SP 100
  • Video 18 S2
  • Tripod ENG 2 CF
  • Padded bag ENG

 

Spesifikasjoner:

Pan bar count: 1
Payload: 2 to 22 kg
Bowl size: 100 mm
Spreader type: Ground spreader
Material: Carbon Fibre
Transport length: 890 mm
Tripod stages: 2
Height with spreader: 0.63 to 1.72 m
Weight: 7.60 kg
Temperature range: -40 to 60 °C
Tilt range: 90° to -70°
Sliding range: 120 mm
Interface Compatibility: Touch & Go
Counterbalance: 16 counterbalance steps + Boost Button
Drag: 7 + 0 horizontal and vertical grades of drag

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Sachtler
Produktkategori Videostativ
Produkttype Profesjonell


Produsentens varenr1862S2