728888 728888 728888 728888 728888 728888 728888 728888 728888 728888

Røde PhoneCage Magnetic Mobile Cage

1 549,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Røde Magnetic Phone Cage gjør din smarttelefonen til en profesjonell rigg for filmskaping. Med sitt ekstremt sikre monteringssystem kan du raskt og enkelt feste en MagSafe® iPhone® eller smarttelefon med et MagSafe-kompatibelt etui. Phone Cage er den perfekte løsningen for å heve kvaliteten når du filmer med smarttelefonen din. Phone Cage har integrert kabelhåndtering, fem blitzsko-fester for å feste både mikrofoner og belysning, samt et bredt utvalg av 1/4-tommers og 3/8-tommers gjenger for bruk med stativer, håndtak og andre tilbehør.

  • Premium mobilrigg for filmskaping
  • Kompatibel med MagSafe® iPhones og andre smarttelefoner med et MagSafe-kompatibelt etui eller tilbehør
  • Fire innebygde spor for kabelhåndtering
  • Fem blitzsko-fester for montering av mikrofoner og belysning
  • 1/4-tommers og 3/8-tommers gjenger for bruk med stativer, håndtak og andre tilbehør
  • Forenkler portrett- og landskapsfotografering
  • Laget av høykvalitets aluminium

Gjør om telefonen din til en profesjonell filmrigg
Gjør om smarttelefonen din til en profesjonell filmrigg og forbedre kvaliteten på det kreative innholdet ditt med perfekt lyd, profesjonell belysning og andre tilgjengelige tilbehør.

Montering
Med Phone Cage kan du skape den ultimate mobile riggen som er skreddersydd for dine spesifikke behov takket være det brede utvalget av monteringsalternativer. Med 33 monteringsgjenger, fem blitzsko-fester og kompatibilitet med ARRI-standarden med låsepinner, kan du montere mikrofoner, lamper, håndtak, armer, stativer og andre tilbehør i alle tenkelige konfigurasjoner.

Å filme med mobil har aldri vært enklere
Med sin kraftige magnetiske monteringsskive for MagSafe® iPhone® eller smarttelefon med et MagSafe-kompatibelt etui, har det aldri vært enklere å gjøre om telefonen din til et kraftsenter for videopptak. Monter smarttelefonen din, koble til kabler og begynn å filme for uovertruffent innhold.

Bygd for bruk hvor som helst og når som helst
Phone Cage har en solid, men likevel lett konstruksjon, laget av høykvalitets aluminium og ergonomisk designet. Den er perfekt for utendørsbruk, run-and-gun filming eller fotografering i studio. Den robuste rammen hjelper deg med å ta mer stabile bilder, uansett om du filmer i portrett- eller landskapsformat, og de integrerte sporene for kabelhåndtering holder installasjonen din ryddig og pen.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Mobil
Merker Røde
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrPHONECAGE