Naturfotodager - opptil 40% rabatt

0

Hva er det viktig å tenke på når du kjøper batteri?

God kvalitet på batteriene er en viktig investering for profesjonelle produksjoner.

Dette fordi batteriene gir strøm til utstyret og sørger for at det fungerer som det skal. Dårlig kvalitet på batteriene kan føre til at utstyret slutter å fungere midt i en opptakssituasjon, noe som kan være svært kostbart og ødelegge hele produksjonen. Derfor bør man alltid bruke god kvalitet på batteriene for å unngå slike problemer.

For å velge riktig batteri for din video produksjon, er det viktig å vurdere hva slags kamera eller annet utstyr du skal bruke, hva dette trekker av strøm, hvilket miljø og temperatur du skal filme i, og hva slags opptak du skal gjøre. Hvis du bruker et profesjonelt kamera og skal gjøre et lengre opptak, bør du velge et batteri med høy kapasitet. Dette vil sikre at du ikke går tom for strøm midt i et viktig opptak. Noen batterier er spesialtilpasset områder med høy fuktighet for eksempel, slik som Blueshape sin Splash-serie.

Det er også viktig å sjekke om batteriet er kompatibelt med utstyret ditt, og om det har funksjoner som ladestatusindikator eller mulighet for å lade batteriet mens det er i bruk.

Det kan også være lurt å ha flere batterier tilgjengelig, slik at du kan bytte ut batteriet når det er tomt og fortsette opptaket uten avbrudd.

For å velge riktig batteri for din videoproduksjon, bør du vurdere om batteriet har de funksjonene du kan ha bruk for, for å gjøre arbeidsdagen din enda mer flytende. Noen batterier har for eksempel wifi, der du kan se på en app nøyaktig hvor mye strøm som er igjen. Flere batterier fra Blueshape tilbyr dette for eksempel.

Foto.no satser spesielt på batterimerkene Blueshape og Anton Bauer til profesjonelle brukere, da disse merkene er kjent for å være av høy kvalitet og pålitelighet. Disse batteriene er spesielt designet for profesjonelle videoprodusenter, og gir en stabil strømforsyning. I tilleggtilbyr disse merkene en lang levetid og svært robuste, noe som gjør dem svært praktiske og økonomiske valg. Foto.no ønsker å tilby sine kunder de beste produktene på markedet, og derfor har vi valgt å satse på Blueshape og Anton Bauer.

Relaterte produkter

Under ser du et lite utvalg av produkter fra Blueshape og Anton Bauer. 

Finner du ikke produktet du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår PRO-avdeling.